Vaše restavracije
nogica napisal/-a:miska13 napisal/-a: pejt v kavala, ne bo ti žal
Js grem tut doskrat u kavala in majo res dobr za jest!
Pa tista mehiška v cityparku je tut zlo dobra!
men majo pa tm ogabno hrano

Let the good times roll.
krfjolca napisal/-a:Bom jaz kar tukaj vprašala: ali kdo pozna kako picerijo (v Ljubljani in Kranju), kjer ti pico po želji pripravijo tudi iz polnozrnatega testa?
so jih delal v emonski, sam so ukinl ker testo ne zdrži doug al neki tazga

aja ful me zanima če je kdo že biu u restavraciji cubo

hude reklame majo v žurnalu sam ne vem niti kaj ponujajo, kake so cene kako je, nč....in me zanima če kdo kej ve

with every goodbye, you learn...
miska13 napisal/-a:noup, ni la storia .. mislim da je neki na P
Puccinni. Sicer gre pa itak za isto firmo

Bom jaz kar tukaj vprašala: ali kdo pozna kako picerijo (v Ljubljani in Kranju), kjer ti pico po želji pripravijo tudi iz polnozrnatega testa?
Ja, moja mami jih je odkrila v pizzerijah Trta in Julči.
Zadnjič spremenil cukr8, dne 18. Dec. 2005 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Ponavad gremo ven jest, kadar je kšn special occasion a la ... ne vem, praznovanje al pa recimo če se dobimo stare prjatlce iz srednje šole pa se gremo mal razvajat. Ponavad v JoePenas/Cantina Mexicana, al pa kšno kitajsko. Pa polet en prjatu tradicionalno praznuje r.d. pri Čadu oz. v gostilni Pod Rožnikom - srbska kuhna d best
Drgač pa ... une res spešl plejse bom odkrivala s kšno res spešl osebico, ker razne večerjice pa to ... to ne furaš kr tko. Pa tud itak, če bi hotla res skos to prakticirat, kosilo gor pa dol, bi mogla bit jst (oz. moji starši) že kr mal bolj "banca nazionale", se mi zdi.

Drgač pa ... une res spešl plejse bom odkrivala s kšno res spešl osebico, ker razne večerjice pa to ... to ne furaš kr tko. Pa tud itak, če bi hotla res skos to prakticirat, kosilo gor pa dol, bi mogla bit jst (oz. moji starši) že kr mal bolj "banca nazionale", se mi zdi.
krfjolca napisal/-a:Bom jaz kar tukaj vprašala: ali kdo pozna kako picerijo (v Ljubljani in Kranju), kjer ti pico po želji pripravijo tudi iz polnozrnatega testa?
v emonski kleti sem ravno par dni nazaj vidla, da po narocilu prpravjo tud s polnozrnatim, pa mislim da je doplacilo 50 al 100sit. za drugje pa ne vem
keep on smiling:)