ja ej k da se na tekmovanja za razne miss pa tok lepe punce prjavljajo. js mislm da alma ni nc bolj grozna od vseh ostalih, ok mogoce je mal bl pr seb, sam bols to kt pa da si ene tok grozne v obraz da se jih kr vstrasis. kar se mene tice naj zmaga in pol ze gre v holivud kamor si tko zeli
kak pa je alma prišla v polfinale? jaz sem slišala češ, da je ena zbolela in se je samo alma prikazala. po moje ni fer, ker jo je nehče not spravo ki ma veze. ne vem, če so še kje kak tekmovanja, ki so fer. v sloveniji tak to vse propada pa full že moraš imeti vez če hočeš kam prit. bull shit
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu, diraj me usnama po telu i vratu, pa onda stavi me u ram.
cartika napisal/-a:kak pa je alma prišla v polfinale? jaz sem slišala češ, da je ena zbolela in se je samo alma prikazala. po moje ni fer, ker jo je nehče not spravo ki ma veze. ne vem, če so še kje kak tekmovanja, ki so fer. v sloveniji tak to vse propada pa full že moraš imeti vez če hočeš kam prit. bull shit
Punca, ki je zbolela, je zbolela šele, ko je Alma že bla v finalu...