Men ima v O.C. zmeraj smešne hlače, glede na svojo postavo... ful oprijete od pasu do gležnjev in mislm, da ji ne pašejo k ji ful boke poudarijo. Tko da je v kiklcah ful bolša.
hih, jaz sploh nevem nič dost o tej O.C. gledela sm glih trikrat, drgač se mi zdi Misha lepa v primerjavi z ostalimi umetnimi blont zvezdnicami. pa kaj če ma celulit, zakaj bi morale bit vse ženske popolne
Hudič v vsem svojem tulu nima puščice, ki bi ranila srce bolj kakor sladek glas. Byron
Saj vem, da ste že vsi pri 3. sezoni, ampak če rabi kdo kompletno 2. sezono na DVD-jih, jo podarim, ker sem si jo potegnila z neta, potem pa sem od lubija dobila za darilo original DVD.
Vaaaa zdaj po 9. delu sem sure, da bo nekaj med Marisso in Johnnyjem Kak brezveze...
Ej a mogoce katera ve naslov komada na koncu? Zelo bi bila hvalezna
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
tuki sta linka do strani s komadi iz o.c., tko da lohk pogledate za ker komad gre, če ne veste men je fuuuul huda muska not, tko da večkrat mal pogledam...
Anja321 napisal/-a:tuki sta linka do strani s komadi iz o.c., tko da lohk pogledate za ker komad gre, če ne veste men je fuuuul huda muska not, tko da večkrat mal pogledam...
Anja321 napisal/-a:tuki sta linka do strani s komadi iz o.c., tko da lohk pogledate za ker komad gre, če ne veste men je fuuuul huda muska not, tko da večkrat mal pogledam...
Pomoje pa da ne bo nič z Marisso pa Johnyjem. Kvečjemu z njeno sestrico. Sicer je pa meni čisto brezvezen tip. Tak ful preveč bled lik brez energije. Všeč mi je pa tist njegov blont kolega.
Sem pa brala na spoilerjih, da bo Johnny umrl, čeprav ni čisto sigurno. Menda da pade v prepad al kaj ...
uh, men je pa ta sezona končno ratala zanimiva...uno, k komi čakaš kaj bo naslednji del...
ja johnny je dost brezvezn lik ja, sam je pa luškan men čiiist pa spet je bil najhujši komad na koncu...