Tist papir ki je v printerju izprintaš (tiste cifre not prepireš k jih maš na unem drugem papirji pr tistem mikroskopi) in jih daš gor nad Tv k je ena taka škatla, pol pa dobiš tako sestavljanko, ki jo morš prov sestavt sam jst jo še nekak nism
Evo tist z tistem kuglcam sem rešla in pol k vse zbrišeš med sabo se ti odpre in dobiš eno tako okroglo stvar, enga kao medvedka in kao en daljinc.............tko zdej se mi je pa čist ustavl
kdo kak predlog
Smejkica napisal/-a:Kje najdeš zeleno reč? In kaj nej bi to sploh bilo? Aja kaj pa je fora s sefom?
Tista zelena reč j tm k je špegu pa tm na levi stani čist navrh k ti piše AHi pa kliki tm mal pa se ti odpre pa jo morš vn uzet (sam morš bit mal vstrajna k drgač kr levo skos )
Tista zelena reč je grafična kartica, maš pa jo tam, kjer si palico najdla.
A pri mikroskopu je kakšen list?
Men še tistih puzlov ni ratalo rešit, bo kasneje ko bom špilala.
samomojca napisal/-a:A pri mikroskopu je kakšen list?
ja tist list k si najdla v tisti rjavi škatlc zraven TV (tko zložen je) daš tja zraven mikroskopa pa tist svinčnik k si najdla z njim ga pofarbaš in dibiš tiste cifre
samomojca napisal/-a:A ma kera kakšno idejo kako rešit to sestavljanko?
Mah men se je zdela slika k sem jo rešila, čist kul, sam očitno morm še neki zamenjat, ker se ni nič zgodil. Ampak ko sem šla menjat, mam zej spet vse zmešan in sem na istem... oh jovo na novo zelena se preliva v modro, ta v vijolčno ... ne vem kako razložit.
Kako pa rešiš une kroglice v predalu?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
samomojca napisal/-a:A ma kera kakšno idejo kako rešit to sestavljanko?
Mah men se je zdela slika k sem jo rešila, čist kul, sam očitno morm še neki zamenjat, ker se ni nič zgodil. Ampak ko sem šla menjat, mam zej spet vse zmešan in sem na istem... oh jovo na novo zelena se preliva v modro, ta v vijolčno ... ne vem kako razložit. Kako pa rešiš une kroglice v predalu?
EKSKJUZ MIIIII??? Kera slika? Jaz sem mislila kroglice v predalu.
EKSKJUZ MIIIII??? Kera slika? Jaz sem mislila kroglice v predalu.
Aja upsiii Tista slika nad televizijo, kamor vstaviš un list k se ti sprinta. Ah če ene 3kat sem skor sestavla ... zejle mi pa sam tiste 3 bedne puzzle nagajajo... grrr
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.