nedolžnost?
Re: nedolžnost?
kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?pri 17tih
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
bi počakala
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
ne nisem več z njim,...ker sem bila zanj le črtica v njegovem razburkanem spolnem žeivljenju
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
bi počakala
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?

ne nisem več z njim,...ker sem bila zanj le črtica v njegovem razburkanem spolnem žeivljenju
-
- Sramežljivka
Malena|8 napisal/-a:...ker sem bila zanj le črtica v njegovem razburkanem spolnem žeivljenju
God help us

Jst sm pri svojih skoraj 16-ih še vedno junfr.......

Se ne obremenjujem......in ne načrtujem.......bo kadar bo, in vem da ko bo, bo to to --> spontano, nepričakovano, sproščeno, edinstveno...... z njim, ki ga še ne poznam

P.s.: se opravičavam za blefiranje.......(in pretiravanje s pikicami.....)
LP, by* M!SSUNDAZTOOD....
SH!T HAPPENS........
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:
Jst sm pri svojih skoraj 16-ih še vedno junfr.......? (no way).......
? (like not).......
? (oh yeah).....
javi se teti Pehti, bos dobila red zaslug za narod s srebrno zvezdo!

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:uff, sm si kr oddahnila
Evo, dogaja se glih to, kar je najbolj neumno. Spričo premnogih mnenj na forumu, da je multiseks in najstniški seks nekaj najbolj normalnega in pravilnega, smo prišli do tega, da 16-letnice objokujejo svojo nedolžnost in se zato sekirajo. Upam, da samo takole javno in ne tudi pri sebi, v srcu. Lepo vas prosim, skoraj še punčke priznavajo nedolžnost in poleg lepijo slikice, ki izražajo žalost in obup. Namesto, da bi bile ponosne, ker (še) niso podlegle instant kulturi, ki preplavlja svet.
Tudi ankete, kot je v tej temi, so zavajajoče in jih je potrebno jemati z rezervo. Odražajo le stališča specifičnega dela mladine, ki so zvesti cosmotu in rezultatov ne smemo posploševati. Tega dejstva se seveda ne zavedajo vse bralke in marsikatera misli, da če ne spada med tistih (po anketi!) 71%, ki so padle do 20-ega, je z njimi hudo narobe v glavi ali kje drugje in svojo deviškost omalovažujejo s takimi

Zato, ne verjemite anketam in ne poistovetite se z njimi, ker niso vedno objektivne.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)