Good luck!

ady napisal/-a:jz sm celo po vsem izgubila voljo za seksom.pozabla sm kva to pomen.se sploh ne koncetriram na to....nevem,če je fant resen mu povej.jz svojmu bom,sj je edina oseba kateri lahko zaupam..čeprov bo teško,ampak sm se odločila.
Se popolnoma strinjam. Pogovori se najprej s strokovnjakom. Naj ti on nakaže pot naprej.Jochie napisal/-a:ena od mojih bivsih deklet je bila posiljena pri trinajstih letih...
sicer je v seksu z mano zelo uzivala, vendar je v casu najine veze ponovno udarilo to posilstvo na plano, zapadla je v totalno krizo...
poiskala je strokovno pomoc, psihologa, in po nekaj mesecih terapije (morala je pisati nek dnevnik, itd) se je pobrala (ne vem, ce je to za zmeraj...). seveda sem ji pa jaz zelo stal ob strani v tistih trenutkih, vzpodbujal sem jo, itd...
poisci strokovno pomoc, sama se bos tezko zmazala iz tega...pa fantu obvezno zaupaj, lazje ti bo!
cat85 napisal/-a:Me pa zanima še nekaj drugega - kaj za vas pomeni zloraba - je to le sex, otipavanje, ali pa tudi nagovarjanje na sex (npr. če starejši fant, moški nagovarja malo punčko na sex)... Ali menite, da lahko le nagovarjanje na sex ali/in otipavanje v odnosu starejša oseba in mlajši otrok pusti posledice?
cat85 napisal/-a:
Me pa zanima še nekaj drugega - kaj za vas pomeni zloraba - je to le sex, otipavanje, ali pa tudi nagovarjanje na sex (npr. če starejši fant, moški nagovarja malo punčko na sex)... Ali menite, da lahko le nagovarjanje na sex ali/in otipavanje v odnosu starejša oseba in mlajši otrok pusti posledice?