punciak napisal/-a: oziroma a kera verjame v usodo in se pol tolaž s tistim: ja sej če sva si pa usujena bova pa že skupi pršla??
S tem se ze lahko tolazis, vendar vsak je svoje srece kovac

punciak napisal/-a:mi2 sva še razšla pred 1 mescom....zarad bedarije...mah nevem verjetno sva bla preveč trmasta oba.sam to je tko tok bedno.usakič k zazvoni telefon mislm, da je on...no ja upam da res velja to, da čas zaceli use rane...![]()
oziroma a kera verjame v usodo in se pol tolaž s tistim: ja sej če sva si pa usujena bova pa že skupi pršla??
mademoiselle napisal/-a:sploh ne vem če bom kdaj res zaljubljena in nekoga resnično ljubila - sm prevelik cinik.
no angel napisal/-a: Nič na svetu ne boli bolj kot to, da spoznaš, da se nekomu, ki ti pomeni vse, jeb* za tebe...
delfin77 napisal/-a:Sigurno je meu tud on kakšne negativne lastnosti, sej idealnih ni. Meni je pomagalo to, da ko sva nehala, sem se spomnila samo njegovih negativnih lastnosti. Ti verjetno olepšuješ še dodatno vse kar je bilo lepega na njem ali pa se ti še ni pokazal v negativni luči. Kadar se spomniš na njega razmišljaj samo o tem zakaj si vesela, da nista več skupaj. Sicer pa če si ga ljubila in on tebe ne pa je bil s tabo je vsaj malo brezsrčen.