suhica napisal/-a:js sm bla pa cist neki razkurjena nanga,ker me je prisel prepozno domov iskat (zmenjena sva bila ob doloceni uri),se mi je v avtu lepo opravicil in mi rekel da je zamudil z razlogom ter mi poklonil verizico katera je bila razlog za zamudo,saj se v trgovini ni moglel takoj odlociti katero bi mi kupil. men pa pol cist nerodn![]()
laram napisal/-a:sedaj ne bi mogla izpostavit kakšnega dogodka saj je vsak dogodek, ki ga pripravi ON zame prečudovit...
velikokrta me preseneti z malenkostmi in raznimi presenečenji, kakšnim darilcem...
ravno v petek me je poklical, da naj pridem na tisto mesto kjer sva se dobivala še na začetku in se mi je tako lepo izpovedal, potem pa še podarl darice - parfum, ki sem si ga zeloooooooooo želela pa seveda zravn vrtnico.....joj, kako sem se zdaj raznežila.... :bussi: :knuddel:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mister napisal/-a:Flaškica napisal/-a:Najlepše je bilo ko me je za roj.dan peljal v gledališče in na večerjo.![]()
In skoraj bi pozabla, ko me je letos na morju zasnubil in sploh nisem nič pričakovala, in so se mi kar solze vlile.
In kakšen je bil odgovor?
majchy napisal/-a:Men je pa najbol v spominu ostalo k mi je eno pismo napisou. Jst sm bla čist![]()
![]()
![]()