Katalogi

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

otto ma dobr katalog na netu, ga tko lepo listaš.. :)
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst sm pa dans dobila že nov Neckermann poletni katalog in je notr nekaj prov luštnih stvari!
Hanči banči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Hanči banči »

jst sm pri neckermannu ene parkrat naročila ene majčke pa pulover in hlače ampak pol pa dobim nazaj da datum dobave še ni znan in pol sploh nč od naročenega dobiš ker ponavad nč nimajo kr jest naročim tko da zdej bolj pri quelletu naročujem mi je dost boljš res je mal bolj drago ampak je tud bolj kvalitetno pa vsaj dobim tisto kar naročim tko da sm prek quelleta naročila že ene parkrat spodnje perilo pa kako majčko pa kopalke pa še kej bi se mogoče najdl :) :D
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest sm lih dons dobla nov katalog za neckermann pa majo prov par dobrih stvari - zdej se moram pa nazaj držat, da že zdej (sred zime) ne začnem naročat poletnih stvari :oops:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

js sm tud dobila nov katalog od Neckermanna, ampak mi prou nč ni nevemkok ušeč, da bi zdej kej naročala :( to mislim za obleke, no :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ma men se je pa glih prejšn teden dvignu pritisk k sm v kaselc dobila listek, da me na pošti čaka eno navadno pismo... in pol jst firbec kva bi to lahk blo (in zakaj ni mogu vržt v kaselc če gre za obično pismo) na vrat na nos laufam na pošto in guess what... tm mi dajo neckermannov katalog :motz: ... od kdaj pa zdej to tko pošiljajo da morš it na pošto iskat.... ker če bi vedla da je to katalog mi nit na kraj pameti ne bi padl da bi šla iskat...

so pa mene več al manj vsi katalogi razočaral... vedno je blo kej na šmafu narjen al pa prevelko :roll: ... edin mogoče kakšna majčka je bla ok... če kej bi kvečjemu naročila kakšno posteljnino ampak še to ni nikol tapravih mer...
The secret of success is consistency of purpose.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

a res?? :eek: :eek: men so ga pa v kaselc dal.... :eek:
Let the good times roll.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

meni gredo pa ti katalogi tako na kukulele, ker so vse te firme nemske in je posledicno ta moda nemsko usmerjena, nemska moda mi gre pa na bruhuhu...

pac, nemci in ostali jodlarji in moda nikoli niso pasali skupaj in nikoli ne bodo!

naj se gredo uciti k italijanom! :twisted:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst sm pa glih zdej listala ModaPlus katalog in so mi notr ene bundice in jaknce ful luštne. Za manj kot 5k..me mika, da bi si naročila, ker so bolj tanke videt in bi jih letos lahk še dost ponosila pomoje.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Joj, jaz sem si pa rekla, da ne bom več nabavljala v teh katalogih... Pa je pršel tanov Otto, pa me je čist premamilo par stvari glede na to, kaj sem vidla v štacunah... :roll:
Tok da ja, če v štacunah vse POKRADETE, da pol še številke ni za Apple :P :P in mi itak ni nič ne vem kako všeč, pol je pa pač treba v katalogu že spet naročit. :lol:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma jst niti ne naročam tolk, ker raje kupim v trgovini, prememijo me ponavadi kake cenejše zadevce.., ceneje, kot jih dobiš v trgovin.
si rečem: Bom naročila, če ne bo ok, bom pa nazaj poslala! :roll:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Waaaaa... dons sm dobila nov katalog pomlad/poletje 06 od La Redoute pa majo res tok fletne stvari, da mi gre kr na jok :cry:

Si bom pa naročila en poloverček pa jaknco :D
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

eno vprašanje... a slučajno kdo ve če se da naročilo prek kataloga skenslat preden dobiš stvari? ... ker sem prejšnji teden naročila ene rjuhe pri redoute, pa sem vmes kupila druge k so velik bl pocen dvojnih pa ne rabm :? ...
The secret of success is consistency of purpose.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst v takem primeru enostavno nisem dvignila paketa na pošti, ko je prispel.
lahko pa prav greš na pošto in poveš, naj paket kar nazaj pošljejo, da ga pač ne sprejmeš.
V tem primewru gre takoj nazaj, drugače pa čaka na pošti tistih 15 dni, ko imaš čas, da ga dvigneš.
Tako naredi, bo najmanj komplikacij.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori