Eh,ne to pa ni zame.Kar se tega tiče sem tako zadrta,da bolj sploh nebi mogla bit,pa sej je cela moja družina taka,se vedno zgražamo,ko vidimo kakšne nudiste,ki so ali na barkah ali kje na samotnih kotičkih in so čist razkrečeni,pa itak stokrat ponesreč pogledaš tja na njihov konc,pa se glih kaj sklanjajo al pa kej,no u glavnem ni mi ravno prijetno videt kaj takega,da bi bila pa sama nudistka,pa itak sploh ne pride v poštev.
Zgoraj brez,proti temu nimam nič,sama pa si ne dam modrčka dol,ni mi nerodno al pa kaj,samo sem si lepša z modrčkom,ker mi malo poveča prsi,če bi mela pa prav lepe,bi si ga pa sigurno dala dol. Ravno to poletje smo s prijatelji opazovali neko puco,ki je imela res perfektne in je bila seveda zgoraj brez,jaz na njenem mestu bi jih ravno tako kazala.
Drgače je pa res vsako poletje hecno gledat neko posebno vrsto nudistov,ki se prav zbirajo na skalcah in se kažejo drug drugemu,pa ostalim naokrog. Sami tipi so to,stari in mladi,nekateri cel dan stojijo za grmičkom,če počohajo po jajcih,korak,dva in spet isto,da ne govorim o nekaterih, ki se tam kar samozadovoljujejo.
Vse sorta maš...