nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

pri 20, pa ni mi žal, da je bilo z njim
že dolgo se ne videvava več
:flower:
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Sam meni pa je hecno to, da sta skupaj dve leti, pa še nista sexala, res ne vem kaj čakata.
Sej se ljubita, dobro poznata, si zaupata, kaj pa je še potem potrebno, da se to zgodi?
Potem pa se ne privlačita... tip pa je itak čudn.
Pa povedala sem samo svoje mnenje, da me ne bi slučajno katera napadala, ki ima drugačno mnenje, kot je to tu v navadi.
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

ja severa....sej ne bo noben pljuvo po tebi....vsak pove svoje....
ja nevem....vsaj se zavedata da sta premlada.....pa to...jaz jima dam prav....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Meni je tudi buubbikino razmišljanje čisto kul.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Ne vem, a je forum namenjen temu, da severa hujska k mladoletniškemu sexu. Eno je izražanje mnenj, drugo pa sugestivno dopovedovanje, kaj naj bi bilo pravilno in normalno.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

severa napisal/-a:Sam meni pa je hecno to, da sta skupaj dve leti, pa še nista sexala, res ne vem kaj čakata.
Sej se ljubita, dobro poznata, si zaupata, kaj pa je še potem potrebno, da se to zgodi?
Potem pa se ne privlačita... tip pa je itak čudn.
Pa povedala sem samo svoje mnenje, da me ne bi slučajno katera napadala, ki ima drugačno mnenje, kot je to tu v navadi.

tokat se pa tud js strinjam s tabo... res je mal hecno oz čudno, zanimivo,... ampak ok, kokr vama sede...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js sem imela tudi 2 leti fanta, pa nisem spala z njim. Zakaj? Zato, ker sem bila stara 14 in 15 let, pa privlačnost, zaupanje in zaljubljenost gor ali dol. Preprosto se nisem počutila pripravljeno in nihče me ne bi premaknil, pa če bi bila skupaj še 5 let.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Pehta dej gmah no! :evil: Zamisli se malo, pa boš vidla, da da tud hujskaš oz. si hujskala, dokler ti administratorji niso kril prirezali. :evil: Kaj hudiča se tok ubadaš s tem, čemu je forum namenjen, če ti kaj ni všeč, ne sodeluj tu, kdo te sili. :aerger:

Meni se zdi buuuubikina situacija tud čudna...pa ne zato, ker še nista seksala, ampak zato, ker sm zelooooooooooooooooooo pozitivno presenečena, da se še najdejo taki pari, kot sta ona in njen fant, ki ne seksajo, če pač niso pripravljeni. To je dandanes redkost, zato buuubika: :respekt: :respekt: obema.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Pehta,

kaj se pa greš ti? Kdo hujska in prepričuje nekoga, da se mora ravnati kot jaz mislim?
Ne sodi me po sebi, to kar si napisala zame, delaš prav ti!

Prav iščeš nekaj pri meni, pa mi nimaš kaj očitat, zato si se odločila da boš vseeno nekaj napisala, ne vem kaj je v mojem postu takega, s čimer hujskam... kot vedno, le pišem svoje mnenje in grem naprej, za razliko od tebe, ki ne odnehaš če se kdo ne strinja s teboj!
Eno tako še, sam spelji se mi, debil bolani!
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

men se zdi pohvalno do buubbike, in seveda od njenega tipa, da po dvehletih zvze še nista skočila med rjuhe, malo jih je takih oz. jih sploh ni. Sicer mogoče v naših razmerah res čudno, glede na to, da se vsi mladi (skoraj no) podajo v spolnost zelo kmalu iz čiste radovednosti, onadva še vedno vztrajata pri svojem, kar je edino pravilno
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

ce se pri 16ih ne pocutis pripravljeno na seks, potem ne seksaj, ne glede na to kolk casa si z nekom. in men se zdi cist ok da sta ze 2 leti skupi pa ne seksata....saj je se miljon stvari ki jih lahko pocneta, bolj primernih za njuno starost.
keep on smiling:)
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

pehta napisal/-a:Ne vem, a je forum namenjen temu, da severa hujska k mladoletniškemu sexu. Eno je izražanje mnenj, drugo pa sugestivno dopovedovanje, kaj naj bi bilo pravilno in normalno.

Pehta, spet provociraš. Še en križec sem ti dodal ... še ena napaka in adijo.

Severa NI hujskala, ampak je izrazila svoje mnenje. Čeprav sta buubbika in njen res frajerja, da sta tako vzdržna ... je pa tudi res, da ni treba na vrat na nos hitet, sploh, če gre tudi kako drugače. Proces spoznavanja partnerja je lahko zanimiv tudi brez dejanskega koitusa.
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 15:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

No jz sm se pred parm dnevm prvič dol dala in mi ni žou :oops:
ker je že zlo velikrat dokazov da si me želi pa ne samo za sex kokr so ene ne-prjatlce govorile ...
Je pa do tega pršlo čist po naključju ker sm bla 100% prepričana da se ne bom dala dol še in pol mi je nono umru in me je on tolažu in pri tem sm se mu čist odprla pa usa čustva ka sm jih zatirala so se zbudila ...

Stara sm skori 19 let on pa 25 in si ne predstavlam druzga tipa ka bi mi vzel nedolžnost kokr pa njega ker je res posebn :hearts:
julchy
Sramežljivka
Sramežljivka

.

Neprebrana objava Napisal/-a julchy »

pri 15-ih prvič...oba sva bila začetnika in mi ni žal, da je bil prav on tisti...
Odgovori