Ne vem kak si lahko prišla na to, meni še v življenju na pamet to ni prišlo, ponavadi takšne stvari vedo tisti ki so to preizkusili ali njegov bližnji, jaz o nobenih tabletah ne vem, da bi jih katera uporabila predenj gre sexat...
Zanimivo da to omenjaš ti, ko si še kao nedolžna ( ne vem če si ali nisi,ne vem če si to kje napisala, pa sej tud ne rabiš )
Odvisno kaj želiš imeti od te veze. Če boš imel/a najprej sex in potem želel/a resno vezo, ti povem, da ni garancije za uspeh. Zato, naprej veze in nato sex. Vsako stvar zančneš pri temeljih.
najprej zveza in potem seks!!sem ze najprej seksala in pol zacela hodit s tem tipom in se ni izslo!!!tko da defenitivno najprej zveza,in da tipa dobro spoznas in sele potem....
Mene nikakor ne privlači moški ki ga lahko dobim v posteljo še preden ve moje ime, kot pa me tudi prvi seks ne zasužnji tako da ne bi mogla nekomu rečt adijo če se ne bi ujela. Je to dovolj jasna psihologija
Zadnjič spremenil MK, dne 05. Dec. 2005 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Jaz sem še dokaj tradicionalistka..: Pa je najprej zveza pa potem vse ostalo. je pa res, da so se tudi na prvem zmenku že dogajale precej hot stvari... Tako da... Ne vem no..: odvisno od situacije...
Super je, ko te nekdo privči že skoraj deset let, poznata se bežno, tolk, da si vesta imeni, potem pa nekoč, nekje, kdove, zakaj...se zgodi seks in od tu naprej se stvari odvijajo neverjetno dobroo. In se razvije super veza.
Jst pravim da je sex najpomembnejsa stvar v zvezi, mogoce se grdo slisi in si lahko zatiskate oci pred tem dejstvom, vendar velik del odnosa nosi kvaliteta in kolicina sexa. Od vsake zveze je pa odvisno kje zastarta. Pri nekaterih je tista vez karakter, pri drugih spet spolna privlacnost.