jst sem likalnik naročila preko kolegice, ki ima frizerski salon... likalnik imenuje se UKI...in je carski!
Je čisto tanek, ima termostat, da naravnaš temperatuto (80-220 stopinj), in ima čez keramično ploščo premaz z ioni,...da ti ne poškoduje las...likalnik enostavno vklopim in je že segret ( v 5-ih sekundah), pripravljen za uporabo. Enkrat potegnem po pramenčku in se že vidi učinek...wiii
Si katera lika lase čeprav ima ravne???? Jaz imam ravne lase. In sem enkrat probala si polikat lase in mi pridejo tko čist dol k da bi bla polizana. Drgač me pa full folk sprašuje, če si likam lase ampak si jih ne.
To se prav da je trapast če se jih začnem???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jst mam ravne. sam če jih pstim in jih ne zlikam, vseen niso tuk lepi. ne znam povedat kake mam kr niso skodrani, sam so smotani. mislim frčijo. prej sm jih sušila z ful vlko krtačo da so bli lepi in ravni, sam to vzame ful velik časa. z likalnikom je pa hitr, pa tut rezultati so velik bolši.
Imam, pa ga ne uporabljam.
Mogoče samo kdaj, če mi frizura ne rata prav dobro, pa kar malo polikam, na hitro, kak pramen, ki noče stat na svojem mestu.
Ali pa samo za konice, da jih malo navzven zaviham.
mily napisal/-a:jst mam ravne. sam če jih pstim in jih ne zlikam, vseen niso tuk lepi. ne znam povedat kake mam kr niso skodrani, sam so smotani. mislim frčijo. prej sm jih sušila z ful vlko krtačo da so bli lepi in ravni, sam to vzame ful velik časa. z likalnikom je pa hitr, pa tut rezultati so velik bolši.
Jst si nikol ne sušim las. In nevem al jst sploh bi uporablala al ne. Smotana sem ja vem ja.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a:Si katera lika lase čeprav ima ravne???? Jaz imam ravne lase. In sem enkrat probala si polikat lase in mi pridejo tko čist dol k da bi bla polizana. Drgač me pa full folk sprašuje, če si likam lase ampak si jih ne.
To se prav da je trapast če se jih začnem???
jst mam ravne laske in si jih useen kdaj pa kdaj zlikam. ne vem...ful lepo pride...pa ne zgledam polizana...ampak lasje so ful gladki pa lepi pa recimo resasti laski pridejo do izraza..
jst mam ravne laske in si jih useen kdaj pa kdaj zlikam. ne vem...ful lepo pride...pa ne zgledam polizana...ampak lasje so ful gladki pa lepi pa recimo resasti laski pridejo do izraza..
Isto velja zame.
Se čist strinjam ... tut men so gladki lasje lepi ...drugač mi je pa mami prnesla ta tedn tisto lissimo al kai je k je tut kokr fen pa še lase si lohk likaš...morm še sprobat
Dorotea napisal/-a:pa kaj se fejst uničijo lasje z tem?jaz si ga nameravam kupiti ampak še malce razmišljam ali ali ker mam že po naravi bolj občutljive lase.. pa še postriglasem se ker sem mela tak uničene pa se ne fenam pa barvam na pol leta...nevem.zato razmišljam še
če maš skrb za lase pa uporabljaš maske pa zaščitne balzame se ti lasje ne uničijo. meni se niso čisto nič. razen vsake 2 mesca si postrižem špice, če mam razcepljene, ampak to je itak normalno.
ene moje kolegice majo bol uničene kot jas pa se niti ne fenajo niti likajo...to je šele žalostno
Dančy napisal/-a:jst sem likalnik naročila preko kolegice, ki ima frizerski salon... likalnik imenuje se UKI...in je carski! Je čisto tanek, ima termostat, da naravnaš temperatuto (80-220 stopinj), in ima čez keramično ploščo premaz z ioni,...da ti ne poškoduje las...likalnik enostavno vklopim in je že segret ( v 5-ih sekundah), pripravljen za uporabo. Enkrat potegnem po pramenčku in se že vidi učinek...wiii
koliko pa je stal?
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Sanda napisal/-a:moja kolegica je frizerka in ma doma taprav frizerski likalnik. tak črn je, pa čist tank pa ma keramične ploščice imenuje se pa ceramic. te majo u miču, simplu in ostalih dobrih salonih. prednost je ker se zagreje u 10s in ful lahk je, tko da za tiste k majo ful lask še bolši, ker te ne boli roka ful. je pa tko..enkrat skor potegneš pa je že vidna določena razlika...stane pa 19 kosov, in se ga da naročt sam prek frizerskih salonov...ene moje kolegice so ble tok zadovolne...da so si ga kuple...raj več dnarja kokr pa da se tm z enim mučš in uničuješ lasišče. aja...pa glede uničevanja las....uni k so z paro uničujejo bl lase...zarad dodatne vlage...drgač pa usak likalnik uničuje lasišče....keramični seveda mnj...in ja podobn je kokr da bi si z fenom sušiu laske...drgač pa uporabljite zaščitne maske in serume pa boste mele laske k princeske
hmmm pomojm mava čist istga ...moj je tud ceramic...sam k si napisala da se da sam prek frizerskega salona...jst sm ga naročila prek tv-ya:D tak da....je pa res d je enkraten!!! stou pa je 8.000sit...in sm lahko prepričana d je isti
_BiNcA_ napisal/-a:hmmm pomojm mava čist istga ...moj je tud ceramic...sam k si napisala da se da sam prek frizerskega salona...jst sm ga naročila prek tv-ya:D tak da....je pa res d je enkraten!!! stou pa je 8.000sit...in sm lahko prepričana d je isti
uuuu...še tok bolš če si dala 8 kosov pa je dobr evo punce za 8 k se pa res splača
Dorotea napisal/-a:ni žalostno..pač tako struktruo las imajo.Jaz npr si tut malo barvam lase proti prej,ne fenam,navijam,dajem gor kakih preparatov....samo balzam in šampon pa kak serum za konice,strižem se redno pa mam uničene ko hudič.Nič ne moreš.Sem se postrigla na paš,pa mam s5 uničene.
ja pol pa probaj z kakim malo dražjim šamponom, balzamom in silikonom za konice las. naj ti nebo škoda denarja za sebe kaj maš vedno take al samo proti zimi? mogoče bi ti pomagala kakšna zimska kolekcija za lase...(mislim da ma pantene to)