jaz sem nekaj casa uporabljala tabletke, vendar nisem bla zadovoljna. sem potala zelo zivcna, pa me je bolela glava..in podobni problemi!! kondome pa lih ne maram... na dolocenih sem celo alergicna.. tako da trenutno, pazim s kom seksam... in se cuvamo kakor se da!! mam pa zelo redko spolne odnose... ampak vseeno vem da ni lih najbolj pametno.... tako da bo treba spet zacet s tabletkami.. poskusit kaj drugega..
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul. *** Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
eno vprašanje...jst sm začela jemat tabletke 1 mesc nazaj, mislm zdej sm porabila prvi zavojček tabletk, in tam piše da po 21dnevu naj bi dobila menstruacijo, pa mi zdej že 5ti dan zamuja..sem se doma testirala pa mi ne kaže da sem noseča...ka je lahk vzrok da nimam menstruacije? ker sem razmišlala pa možno,da bom dobila po 28dnevu. Sicer sem en tabletek pozabila uzet, sam pomojem nebi smel tok zamujat pol.
če je kdo mel take probleme naj mi kej odpiše, ka me že rahlo skrbi use skup.
Jaz sem do zdaj uporabljala leto pa pol diane35. Pa sem mela nenormalne krče, zato mi je zdravnik zdaj predpisal Logest, ker ni normalno, da maš take bolečine, da hodit ne moreš. Upam da bo boljše.
Sicer pa ne vem zakaj sem sploh dobla diane, ker imam izradno suho kožo, mozoljev pa sploh nikoli nisem imela.
js sem pa mela stediril m, pa mi je blo zmeri slabo po njih..zdej mam pa te nove tabletke yarina, pa so zakon..res pa je da je treba plačat 1800sit za škatlico ampak se splača..kožo mam lepšo, menstruacijo mam sam 3dni pa še shujšala sem za 3kile
jest sm pa uporabljala diane 35 ampak sem se zelo zredila po njih, da o depresivnem počutju ne govorim. kjub vsemu sem zdaj nazaj v formi, amapak zdravnica mi je rekla, da te tabletke zelo kritizirajo, da sem redka, ki jim uspe nazaj shujšat pa o počutju me je spraševala. sedaj ne uporabljam kontrac. tabletk več..
Ja zato, ker mam probleme z visokim pritiskom in ne dobim nobenih tabletk, ki ne bi imele vpliva na pritisk (baje ga tabletke še povečajo). Kakor sem brala navodila za uporabo - Harmonet naj ne bi imele vpliva, vsaj ugotovil ga niso. Vem, da so še druge možnosti zaščite, sam se mi zdi, da moja ginekologinja ni čist na tekočem, čeprav jo prav hvalijo. Nazadnje, pol leta nazaj sem ji omenila: kaj pa obliži? Pa me je tko kr mal grdo zavrnila, da se jih sploh še ne dobi, da jih še neki cajta ne bo, da so za plačat... Bomo vidl kaj mi bo danes povedala. Čaw
Jaz sem začela ta teden z jemanjem kontracepcijskih tablet, ker imam resnega fanta in se ne splača kupovati kondomov. Jemljem tabletke Yarina, ki so sicer samoplačniške, ampak na mesec še vedno pridejo ceneje kot kondomi. Kar pa se kondomov tiče, mislim, da so Durex najboljši.
uporabljala sm tabletke pa so ful čudno uplivale name...ni se mi dalo nič, pa teža se mi je povišala. cilest-absolutno ne priporočam... usaj meni so škodile. ampak je verjetno odvisno od posameznika. danes imam ginekologa da mi prepiše kaj drugega. kako so že tiste ki je zagotouljeno da se ne zrediš:?:
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
Jaz pa moj dragi sva bila pa kar skoraj leto in pol brez zaščite, potem sem se pa končno spravila do ginekologa kjer sem imela pregled in sedaj sem dobila tabletke logest.
Jst sm pa ene 4 leta jedla tabletke, pol sm pa nehala k sm mela full problemov.Bla sm depresivna, ni mi blo več do sexa, da o tem da sm se začela redit in da zdej na noben način noče it dol sploh ne govorim.Pa vmesne krvavitve in non stop vnetja... Tko da zdej že doug časa s tipom uporabljava kondome, ampak zadne čase mu full mori s kondomi sexat.Je reku 'kaj če bi šla spet na tabletke k men je že dosadno s kondomi.'In ga čist štekam, sam jst ne bi rada bla spet taka kokr sm bla k sm jedla tabletke.K to sploh nism jst.Me čist spremenijo tile hormoni. In zdej sploh ne vem kaj nej.Se mi zdi kokr da mu ni več tok dobr zdej k že neki časa sexava s kondomi.In mi je toook bad.Nočm pa brez zaščite...niti slučajno