koliko otrok si želite-imate??
Jaz bi mela pa dva
Verjetno zato, ker sva tut z bratcem sam 2, pa si ne predstavljam, da bi bil še en otrok zraven..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Sramežljivka
Si želite otrok?
_____________Združena tema_____________
Mene pa zanima, kakšno je vaše razmišljanje glede otrok...si jih vse (že) želite? Je mogoče še kje katera, ki o tem še ne razmišlja, oz. si nekak sebe v materinski vlogi ne predstavlja (še?)? Jst nevem, ali me bo to minilo, ampak bolj in bolj mislim, da ne, da ne bom imela otrok...?
Mene pa zanima, kakšno je vaše razmišljanje glede otrok...si jih vse (že) želite? Je mogoče še kje katera, ki o tem še ne razmišlja, oz. si nekak sebe v materinski vlogi ne predstavlja (še?)? Jst nevem, ali me bo to minilo, ampak bolj in bolj mislim, da ne, da ne bom imela otrok...?
-
- Sramežljivka
- Kraj: ...tu pa tam...
Shannan napisal/-a:Zase vem, da nikoli ne bom imela otrok. To že od nekdaj vem, in se ne sprašujem, zakaj. Ampak eni ne razumejo.
ja, evo, to sm imela v mislih..sicer nism še tako prepričana, ampak..ne vidim se z otroki. zdej pa sploh, ko sem s takim tipom, ki že ima enga otroka in nima želje, da bi imel še kakšnega. Eni res ne razumejo...kot da je bistvo v človekovem življenju to, da ima otroka. Zame to ni tako.
-
- Debatorica
- Kontakt:
- čokoladka007
- Sramežljivka
- Kraj: Near Heaven