ja seveda sej so naši..in vedo iz kod so prišli...hehe....seveda morjo malo tudi svojo domovinco pozdravit...hahahahha
ja full the best je ker so nagrado dobli....
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
Siddhi so carji Najbolši že od nekdaj in za vedno Ko se spomnim enga koncerta, k so bli še bl neznani... na Vrhniki je blo..ma začaral so me Sam Tomi ma pa res en tak hipnotični pogled Huuuuudi so!
Men so tut Siddharta zakon! Sm bla na štirih njihovih koncertih in je blo zmeri najbol! Drgač se je pa težko odločt sam za en sam njihov najboljši komad, k so vsi tko dobri... če bi se pa že mogla bi bil pa vrjetn Le mavrica
Jst sm čist zalublena u to Siddharto, sam še to poslušam Tudi jst si ne bi mogla izbrati najljubše pesmi Je pa res, da zadnje čase zelo rada poslušam Naiven ples in Ciklon Orka
Men je pa T.h.o.r. k ena himna-en tak poseben, svečan filing mi da. Pa ful me spomne na bežigrajski koncert A kej veste kdaj bojo spet kej v Lj al pa na Vrhniki?
Mašy napisal/-a:Men je pa T.h.o.r. k ena himna-en tak poseben, svečan filing mi da. Pa ful me spomne na bežigrajski koncert A kej veste kdaj bojo spet kej v Lj al pa na Vrhniki?