... ne poznam ga še ful dobro, da bi vedela kakšen je njegov karakter...vednar se je res prijetno z njim pogovarjat.
pa slišala sem, da tista kerga ga bo dobla, bo dobla zakladek...
... ne poznam ga še ful dobro, da bi vedela kakšen je njegov karakter...vednar se je res prijetno z njim pogovarjat.
pa slišala sem, da tista kerga ga bo dobla, bo dobla zakladek...
:
, diplomatski, hladen, pred kratkim sem ugotovila, da celo IMA čustva
, do mene vedno prijetno pozoren in sočuten (enkrat se more zbudit
), na videz nepremagljiv, gre čez trupla, da doseže kar hoče (kar mu vedno uspe), obožuje srajce, prado in ne igra več golfa, ker je to za wannabe-je

heh, sj ne, moja simpatija, moj lubek
182cm s fajno postavo (ker je bobnar
), skoraj blont z najbolj turkizno modrimi očmi, kar jih obstaja. Je vedno malo otročji, vedno pripravljen na štos, včasih malo trmast, drugače pa najbolj pozoren in ljubeč, rad se carta in na splošno je rad z mano.
je moj soncek, moja rozica in razlog da se zjutri zbudim z nasmeskom, vsak dan, je prva stvar ki jo vidm zjutri in upam da bo tako za zmeri. je nekdo ki me ma najrajs na svetu, me podpira v vsem in mi vedno v obraz pove svoje mnenje. Je najboljsi clovk kar sm jih spoznala, nikol ne bi nbenmu namerno nc slabga naredu in to mi je tok lepo....zna me razvajat, ker ve kaj mi je vsec, v vsakem trenutnku zna pricarat lepe misli v moji glavi in je moj angel varuh. rada ga mam, najrajs na celm svetu.