Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a francija »

mene pa zanima kakšna ličila uporabljate za tak make-up kot je spodi. to je blo med poletjem zelo moderno, sploh lepo pa pride na črno maskaro. ampak vsi izdelki, k sm jih uporabljala so čudni in ta črta na vekah je hitro zbledela.
kaj naj uporabim, da bo črta žive barve in da bo obstojna? Pa nočem sence - hočem svetlikajočo se, "mastno" črto?!!
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Jaz sem tako črto naredila s senčko od Manhattna. Spodaj dam AD Eyeshadow base, da se barva ne nabere v gubo in da je bolj intenzivna in stvar dela. Potem pa črto narišem s čopičem, ki ga imam sicer za nanašanje šminke.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Jst si oči zadnje čase samo z maskaro, več pozorbosti namenim temu, da mam čist lepo kožo.

Drgač si pa tko za zvečer ven, dost močno namažem oči, nimam nobene slikce, sam zmer me kdo pohvali, da je kul. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

hm.. jzt uporablam črno maskaro, črn svinčnik.. občasno še malo eyelinerja če mam čas za se namazat. in pri tem ostajam, kkšne barve pa to.. na-a men ne sedeljo :P
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
irresistible
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a irresistible »

Nisem hotela odpirati nove teme, zato sem se odločila pisati kar sem.. Mogoče katera izmed vas ve kako namazati očke, da se tko lepo svetijo? Da žarijo?
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

irresistible napisal/-a:kako namazati očke, da se tko lepo svetijo? Da žarijo?

Kako pa bi ti rada žarela? Na eleganten način ali na kašno bolj odštekano varijanto? Najprej to povej, sm nalimala dva primera ...

Slika Slika
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

tale prva slikca je pa moj stil, za kej bl special... oz. za vn...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
irresistible
Sramežljivka
Sramežljivka

@nogica; med tema sličica tako kot prva, druga je preveč udarna za na fax. :) Pravzaprav gre za to, da sem korenito spremenila barvo las (sedaj imam čokoladno rjave, prej pšenično blond), pa oči imam rjave barve in sedaj mi je frizerka naredila strog fru fru, pa bi rada da bi oči prišle do izraza. :) Zdaj pa ne vem kako naj se namažem, da bi očke zažarele in prišle do izraza. :)
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

jaz imam tudi za na faks tak make-up kot ponavadi, to pomeni ful izrazite učke :)
z rdečo se pa res ne bi nikoli namazala po veki :) :)
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

irresistible, če hočeš vsakdanji make-up za fax ti priporočam tko. Nardiš si črno in tanko obrobo okol oči in po možnosti samo po zgornji veki. Npr tko. Da boš pa mal vse skup poživela oz. kot ti praviš imela malo bolj žareče oči si dej v kot malo bele barvice oz. belega senčila. V tale kot mislm.

In pol zgleda preprosto ampak lepo. Tko za vsakdanjo uporabo. Na konc zgleda recmo tko, loh tko. Men je to čist všeč.

Če hočeš pa še kej bl special dodaš sence še po veki. Ampak lepo, ne preveč in grdo :)

Pa še neki. Meni so črte v očeh full grde. Vedno lepše zgleda, če se punca namaže okoli oči, ne pa čist notr. Za tiste k ne veste kaj mislite- Črta noter zgleda pribljižno tko.
Ampak sej ... vsaka ma svoj okus :)
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ja men je zunej tud leps...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
irresistible
Sramežljivka
Sramežljivka

@nogica, hvala. Bom poskusila. :)
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tupatam

Neprebrana objava Napisal/-a ivana orleanska »

mene je enkrat namazala profesionalna maskerka.....mam zelene oči pa mi je dala gor vijolčno in roza senčilo(kot je ena ze svetovala prej) to je izpadlo taka groza da popizdis...zgledala sem ko da sem najmanj bolana al pa zadeta ko šus-fant in njegov kolega sta me takoj ko sta me srečala začela spraševat zakaj sem cela objokana pa zatečena okrog oči itd. na meni je zgledalo kriza.

moje mnenje je da kakršnokoli bavo oči maš moraš ful pazit ko daješ gor roza, vijolčno, rdečo ipd senčilo-zna zgledat bolano!

všeč pa mi je rjavo al pa sivo senčilo, v notranjem kotičku oči in pod obrvjo pa belo, isto pod očesom, notranji spodnji rob belo, zunanji rjavo ali sivo plu črna barvica ali tuš in maskara-črna seveda
MACA-FACA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MACA-FACA »

jst bi mela rada full obrobo tko črne veke sam k izpadem k pogrebnik. Aja roza,vijolčna te morjo bi res kakovostne pa močne barve da pride do lepega nanosa, ker če ne si res bolan. A poznate kakšna huda senčila?
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

try dior ;)
First to Know

Tres tres chic.
Odgovori