Ličenje oči
mene pa zanima kakšna ličila uporabljate za tak make-up kot je spodi. to je blo med poletjem zelo moderno, sploh lepo pa pride na črno maskaro. ampak vsi izdelki, k sm jih uporabljala so čudni in ta črta na vekah je hitro zbledela.
kaj naj uporabim, da bo črta žive barve in da bo obstojna? Pa nočem sence - hočem svetlikajočo se, "mastno" črto?!!
kaj naj uporabim, da bo črta žive barve in da bo obstojna? Pa nočem sence - hočem svetlikajočo se, "mastno" črto?!!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
Jst si oči zadnje čase samo z maskaro, več pozorbosti namenim temu, da mam čist lepo kožo.
Drgač si pa tko za zvečer ven, dost močno namažem oči, nimam nobene slikce, sam zmer me kdo pohvali, da je kul.
Drgač si pa tko za zvečer ven, dost močno namažem oči, nimam nobene slikce, sam zmer me kdo pohvali, da je kul.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- irresistible
- Sramežljivka
- irresistible
- Sramežljivka
@nogica; med tema sličica tako kot prva, druga je preveč udarna za na fax.
Pravzaprav gre za to, da sem korenito spremenila barvo las (sedaj imam čokoladno rjave, prej pšenično blond), pa oči imam rjave barve in sedaj mi je frizerka naredila strog fru fru, pa bi rada da bi oči prišle do izraza.
Zdaj pa ne vem kako naj se namažem, da bi očke zažarele in prišle do izraza. 

irresistible, če hočeš vsakdanji make-up za fax ti priporočam tko. Nardiš si črno in tanko obrobo okol oči in po možnosti samo po zgornji veki. Npr tko. Da boš pa mal vse skup poživela oz. kot ti praviš imela malo bolj žareče oči si dej v kot malo bele barvice oz. belega senčila. V tale kot mislm.
In pol zgleda preprosto ampak lepo. Tko za vsakdanjo uporabo. Na konc zgleda recmo tko, loh tko. Men je to čist všeč.
Če hočeš pa še kej bl special dodaš sence še po veki. Ampak lepo, ne preveč in grdo
Pa še neki. Meni so črte v očeh full grde. Vedno lepše zgleda, če se punca namaže okoli oči, ne pa čist notr. Za tiste k ne veste kaj mislite- Črta noter zgleda pribljižno tko.
Ampak sej ... vsaka ma svoj okus
In pol zgleda preprosto ampak lepo. Tko za vsakdanjo uporabo. Na konc zgleda recmo tko, loh tko. Men je to čist všeč.
Če hočeš pa še kej bl special dodaš sence še po veki. Ampak lepo, ne preveč in grdo

Pa še neki. Meni so črte v očeh full grde. Vedno lepše zgleda, če se punca namaže okoli oči, ne pa čist notr. Za tiste k ne veste kaj mislite- Črta noter zgleda pribljižno tko.
Ampak sej ... vsaka ma svoj okus

- irresistible
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: tupatam
mene je enkrat namazala profesionalna maskerka.....mam zelene oči pa mi je dala gor vijolčno in roza senčilo(kot je ena ze svetovala prej) to je izpadlo taka groza da popizdis...zgledala sem ko da sem najmanj bolana al pa zadeta ko šus-fant in njegov kolega sta me takoj ko sta me srečala začela spraševat zakaj sem cela objokana pa zatečena okrog oči itd. na meni je zgledalo kriza.
moje mnenje je da kakršnokoli bavo oči maš moraš ful pazit ko daješ gor roza, vijolčno, rdečo ipd senčilo-zna zgledat bolano!
všeč pa mi je rjavo al pa sivo senčilo, v notranjem kotičku oči in pod obrvjo pa belo, isto pod očesom, notranji spodnji rob belo, zunanji rjavo ali sivo plu črna barvica ali tuš in maskara-črna seveda
moje mnenje je da kakršnokoli bavo oči maš moraš ful pazit ko daješ gor roza, vijolčno, rdečo ipd senčilo-zna zgledat bolano!
všeč pa mi je rjavo al pa sivo senčilo, v notranjem kotičku oči in pod obrvjo pa belo, isto pod očesom, notranji spodnji rob belo, zunanji rjavo ali sivo plu črna barvica ali tuš in maskara-črna seveda