moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do konca zoba

cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do
konca zoba
gemini napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:najboljše naravno belilo je limona pa še full ma drugih zdravilnih učinkovin
hm.. sam kaj nej pol jem limonepijem limonado
dej povej mau več ker me zanima
Elizabetka napisal/-a:cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
konca zoba
Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomagapasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna
cosmy napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
konca zoba
Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomagapasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna
Ful hvala
fishi napisal/-a:mas raznorazne izdelke za beljenje zob, brez tega ne mors pricakvat velikih sprememb. kok so pa ti izdelki ok je pa tud vprasanje