Jah, če mu ne boš povedala ne bo vedel. Pogovori se z njim, pa se skupaj odločita.
Sam ne tega narest, da bi pozabla vzet tabletko. To je za moje mnenje že malo izsiljevanje. Otroka imet je ena ogromna odgovornost in mislim, da je to definitvno ena izmed pomembnejših življenskih odločitev, za katero se morata odločiti dva in ne samo eden.
@ napisal/-a:Čist odvisno koliko časa sta skupaj, kakšni so plani za prihodnost in če si sploh želi otroka... Midva sva se že zlo zgodaj začela pogovarjati o tem koliko otrok si nekoč želiva in če si jih sploh želiva... No, zdaj se ta "nekoč" vedno bolj bliža, oba si želiva majhno štručko, tako da je le še vprašanje časa kdaj se nama bo želja uresničila... Tko da kar pogumno, saj se morata pogovarjati. Če lahko debatirata o čist vsakdanjih stvareh, se bosta pa pogovarjala tudi o željah in načrtih za prihodnost....
enako je z nama
in to je odločitev pri kateri morata odločati oba,ne samo ti ali samo on, tukaj sta popolnoma enakopravna, pri želji po naraščaju-sicer naj bi bila povsod,vendar se da več ali manj povsod sklenit nek kompromis,pri otrocih je pa to odločitev obeh bodočih staršev
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Odvisno kolko časa sta skupaj... In kako dobro ga poznaš...
Si že kdaj napeljala na to temo? NAjverjetneje veš, kaj si msli o otrocih... Če si jih ne želi je možno, da ga boš preplašila... Vsaj na začetku. In to res lahko vodi v neka večja razhajanja.
Odvisno je tudi od vaše finančne stabilnosti, pa pripravljenosti na to...
No veliko je dejavnikov... Sama najbolje vesta
prvo kot prvo to da se morta vidva sama pogovort kako pa kej. oba se morta odloct za to. jst bi z najvecjim veseljem zdele mela otroka in on bi ga po en stran tut meu. sam morva se oba dokoncat solo. in ker svojmu otroku prvosm sam najboljse pol bom pocakala na to da bom bla sposobna financno ga vzdrzvat da bo loh dubu res sam t najbols. nej pa se omenm da mam prirojeno napako in clo obstaja moznost da otrok sploh ne bo mimela. tko da mi je otrok res pomembn v zivljenju .
cebelica napisal/-a: Če ne bo šlo drugače pa "pozabi" vzet tabletko.
Ojoj, to je pa najslabši predlog, za otroka morata bita oba za. To je pa tako nedopustno, postavi se na stran njega. Na moreš kar takole odločati za oba, halo....
Če nista oba za, potem nikar ne jokaj, če vaju bo zapustil.
Zadnjič spremenil girl007, dne 19. Nov. 2005 11:58, skupaj popravljeno 2 krat.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
cebelica napisal/-a: Če ne bo šlo drugače pa "pozabi" vzet tabletko.
res taprava izjava. Po mojem se je bolje pogovorit z njim in mu iskreno povedat kaj si želiš, kot pa ga na tak način "zaje*at". Kaj pa če on še ni pripravljen na to in se še ne čuti dovolj odgovornega, da bi prevzel skrb za malo bebico?
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
cebelica napisal/-a: lahko tudi v obliki vprašanja ("Kaj če bi..."). Če ne bo šlo drugače pa "pozabi" vzet tabletko. No, ni glih dobra ideja to! Je pa ena od skrajnih možnosti.
Cebelica zaradi takih kot si ti so zenske na slabem glasu. Lol v vedro noge in zalit z betonom pa plavaj...
Bog obvaruj mene in ostale moske pred takim plevelom...
Hvala
Predlog čebelice pa res ni za upoštevat. Otrok je ena od najpomembnejših odločitev v življenju in če ne veš kaj on misli o tem oz. če mu tega sploh ne upaš omeniti, se lahko vprašaš, če sploh pravi. Če pa je, potem pogovor o tem sploh ne bo problem.
Mislim, da so že vse/vsi povedali točno tako kot mislim tudi jaz. Torej napeljuj na to temi in mu počasi skušaj omenjati, če ne gre že direkt. Sama vem, da bi mojega fanta lahko direkt vprašala, če si naredila bebiko (seveda ko bi postal moj mož itd.)