drugač je pa fuuul trmast, pa ko si on neki zamisli to mora tud naredit.. lahk bi me mal bolj upošteval, pa bi blo še bolj kul kot je..

Velik 190cm, kilc ma 92 zdej se mi zdi (zarad športa bi se mogu še mal zredit, oz. mišic pridobit, pa mu ne ratuje, sam 4kg so že šli gor).. Sam ti kgji so mišice, špehca ni spljoh.. Ful ma lepo polt, temne kratke laske, temne učke, najlepši smile.. 
 Drgač pa čist cukr, en velk zaspanec, mal trmast, ful se potrudi za to, kar bi rad mel, pozorn, ... 
lally napisal/-a:182cm, 65 kg- suhc moj, sam je dost nabildan, tko da je sexy, rjavo blond dalsi laski, modre ampak res ful modre ucke, pa najlepsi nasmeh...
 a mam prou?nogica napisal/-a:lally napisal/-a:182cm, 65 kg- suhc moj, sam je dost nabildan, tko da je sexy, rjavo blond dalsi laski, modre ampak res ful modre ucke, pa najlepsi nasmeh...
Joj, to je pa tko, kot da bi tega fanta opisovalaa mam prou?
  matr ti je pa ratal ga najdtinaa napisal/-a:joj js se kr bedno pocutm k mate vse (po opisih sodec) take lustne tipcke...
js pa nimm lih srece, zmer spoznam napacnga, al pa sm prevec zahtevna..uglavnem pomojem bom se kr en lep cas samska![]()
inaa napisal/-a:joj js se kr bedno pocutm k mate vse (po opisih sodec) take lustne tipcke...
js pa nimm lih srece, zmer spoznam napacnga, al pa sm prevec zahtevna..uglavnem pomojem bom se kr en lep cas samska![]()