m_a_y_a napisal/-a:a vas lahko nekaj vprašam.....(?) ki je razlika med keramiko, teflonom in steklom? nimam pojma ki je štos... kateri od teh je najboljši in najmanj uniči lase? lp
jas pa bi si na tvojem mestu definitivno kupla takega ki ma prevlečeno ploščo z keramiko in teflonom, torej 2kratna zaščita, ki je ziher bolša ko samo keramika... prvo so bli železni, pol keramični, zaj pa so tanovi (ok mogoče pol leta stari, vsaj pri nas ) z keramiko in teflonom
no še en follow up o mojem novem likalniku... zdej k sm se ga mal bl naučila uporabljat moram rečt, da je super... in glih tko si lahk delaš kodre kot s figarom sam da gre vse skp velik hitreje... skratka sem very satisfied
Saarah, tisti sprej od wella se imenuje Flat iron spray.
Drugače pa ne vem, kaj se nekatere toliko obremenjujete, ali likalnik poškoduje lase - ne, če uporabljaš zaščito in če imaš kvaliteten likalnik. Sem že napisala, jaz ga uporabljam na 3 dni in moji lasje so še vedno zdravi ( če dobro pomislim, so mehkejši kot prej, ko sem si jih navijala na krtačo).
čaw! a katera ima tale likalnik v kompletu-philips hp 4696/00 ker ma še figaro pa še ena dva dodatka zravn sam za tole ravnanje mi pa ni jasn,a morš večkrat potegnt da ti dela,lase po malem dajat,al dalj časa pustit da se segreje al kako??
ja jst... pa od vsega skp uporabljam sam tadebel figaro... drugo je bl kt ne neuporabno... še posebej likalnik... čist brez efekta ... bolš da si kupš sam en ornk likalnik ala remington, ga-ma ipd. če ga največ uporabljaš...
ja sej jst tut sam to uporablam,drgač zravnala si s tem še nikol nisem a je katera vidla tm v tuševi drogeriji lepota+zdravje če zbereš dobiš en likalnik za 4800 namest 890,znamka je pa neki na r,sej je znana sam se zele res ne spomnem!