Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

saarah napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:aja? omg, nisem vedla :D jas mam od loreala nekaj pa je vredu, zaščiti lase pred visokimi temperaturami fena predvsem pa likalnika, pa zraven uporabljam še maske za lase da jim da vlago, da se ne lomijo...and that's it :D mam mehke lase :)

a to mislš rozastga od l'oreala k ga beyonce reklamira???

da :D

drugače pa mam jas tudi lase dolge čez modrc dol...no ko mam ravne mi grejo čez modrc, ko pa pustim kravžlaste pa mam do začetka modrca

nimam problema z likanjem, najprej zlikam spodnje plasti las, pol pa zgornje ;D
as if.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz si tudi mislim kupiti, samo bi mela tistega tankega...pa malega po moznosti.. pa da bi se hitro segrel... je kaki taki? :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a e »

gocacavalli:kje je ta frizer? :)
pa se neki kar mogoce cist ne spada pod to temo ampak vseen:kadar je uzuni vlaga pa si likate.kaj si date pred likanjem na lase da recimo res ostanejo ravni in se ne zacnejo kodrat takoj k stops vn.hvala
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

saarah napisal/-a:
*melby* napisal/-a:A pa si ve lahko same zlikate lase?
Ok, tiste ki nimate glih dolgih zelo dolgih, kaj pa ostale?

Mene tud mal mika, da bi si ga kupla :roll: :D

ja,men ni problema! mam lase mal čez rob modrca in sploh ni problema-razdelim si jih pol pa najprej eno polovice glave po pramenih zlikam in še drugo!

Kaj res nobena nima got2be šprice za glajenje las?

jst grem jutr v dm-a pogledat če majo, kr pr nas ni druge drogerijekot tuševa in dm. kak pa zgleda, pa kira firma je? razn če si že napisala pa sm spregledala :? .

drugač pa jst mam tut kr dolge lase (do sredin jošk) pa mi tut kr vredi porata, pomembn je sam da jemleš tanke pramene. :)
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

||MuCkAa napisal/-a:Jaz si tudi mislim kupiti, samo bi mela tistega tankega...pa malega po moznosti.. pa da bi se hitro segrel... je kaki taki? :D
dans sem gledla lih, majo ful tankega kao za potovanja pa se zloži lahko, veš kak carsko :D mislim da je phillips
as if.
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

mily napisal/-a:jst grem jutr v dm-a pogledat če majo, kr pr nas ni druge drogerijekot tuševa in dm. kak pa zgleda, pa kira firma je? razn če si že napisala pa sm spregledala :? .

ja firma je schwarzkopf , 'linija' pa je got2be.
Je v temno vijolične barve,embalaža pa zgleda tko kot tista,veš,za rože špricat.Men full hudo zgleda.Pa piše,da je primeren pri toplotni obdelavi ,ki sega do 200C!Sej tile likalniki se glih en tok segrejejo,ne?

||MuCkAa napisal/-a:Jaz si tudi mislim kupiti, samo bi mela tistega tankega...pa malega po moznosti.. pa da bi se hitro segrel... je kaki taki?

od game je res fajn,no. Ni velik neki full,segreje se v 3 sekundah,pa tanek je.Meni je ful kul :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

*Ela* napisal/-a:dans sem gledla lih, majo ful tankega kao za potovanja pa se zloži lahko, veš kak carsko :D mislim da je phillips

saarah napisal/-a:od game je res fajn,no. Ni velik neki full,segreje se v 3 sekundah,pa tanek je.Meni je ful kul :D

Punckeeee se trgovine prosiim :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

v merkurju majo unga od philipsa, ker sem zadnič vidla ko sem ga za sebe iskala. od game pa ne vem, mislim da se ga da naročit prek neta, če mislim tapravga :? . drugač majo pa večinoma isto ponudbo, sem bla v merkurju, big bangu, bofu, pa tut cene so precej podobne.
Uporabniški avatar
Sookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ČrniRevirji

Neprebrana objava Napisal/-a Sookie »

mily:
GAMA likalnike lohk naročiš pri frizerju, v Zagorju pri Janitu se lohk zmenš.. Pa tut produkte od TIGIja prodaja.. Jaz mam Catwalk, Smooth & Shine (2.800,oo SIT)- zaščita las pred fenom, likalnikom in UV žarki.
Sem kr zadovoljna s tem.

Jaz ma tut Gama likalnik drgač, keramične plošče. Je ni de ni, zdej bo že 2 let kar ga mam, ful hit se segreje, lepo ti zravna. Zakon.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

mily napisal/-a:v merkurju majo unga od philipsa, ker sem zadnič vidla ko sem ga za sebe iskala. od game pa ne vem, mislim da se ga da naročit prek neta, če mislim tapravga :? . drugač majo pa večinoma isto ponudbo, sem bla v merkurju, big bangu, bofu, pa tut cene so precej podobne.

a tist tvoj philipsov z ioni se hitr segreje?? pa kolk dolg ga moraš držat na laseh da jih zravna?... ker jst tud neki tazga kupujem... sm čist mahnjena ratala na te likalnike, k mi je frizerka z njim ful fajn frizuro nardila v petih minutah... je pa res da je mela ta gama likalnik, tko da me zanima če obstaja še kakšen drug podobno likalnik, ki ga lahk dobiš v trgovini in je hitro učinkovit... recmo remington ipd???
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja, men je fajni, lahk si temperaturo naštimaš (od 100 - 160 stopinj). jaz si ravnam z 130 in mi čist lepo zravna, vrjetno je pa tudi odvisko od las. segreje se v minuti. sicer je blo tut mene strah če bo fajn pa sm uni v bofu mal zatežila pa je rekla da če ne bo vredu ga lahk prinesem nazaj, sam da mam račun pa original embalažo. sm si pa prej tut hotla kupit enga od remingtona pa ga je kupla kolegica in ga ni glih pohvalla. drugač ma pa sm čula da je tut un iz reklame na prvi tv fajni, pa še ful pocen je 6000. sam ko sm klicala jih je glih zmanjkal pa bi mogla čakat.

saarah sm iskala tist pa tle pr nas nimajo :roll: . sicer neki iz te kolekcije majo, sam tega za likalnike pa ne, sm vprašala. tak da bo treba še kam drugam it pogledat.
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

jaz bom si ga tut sla kupit..al pa bom si ga za bozicka zazelela :) kr mi je zadnjic frizerka naredla pa mi je lepo pasalo :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz pa sem z remingtonom full zadovoljna....sploh ni drag...prevlečen s teflonom...uporabim od loreala kolekcijo za ravnanje, silikonske kapljice in učinek je fenomenalen....
imam pa v kratkem v načrtu kupit ionski likalnik za lase...samo tisti pa stane tam okoli 30.000 ali pa še več...malo drago se mi zdi... :gruebel:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

astra_mb, ni tuk drag, og philipsa je 15000, od gama pa okoli 20000.

vendar če si zadovoljna z svojim ne vem zakaj bi menjala, sej ne vem točno kaj je fora teh ionov? mislim da sam to da lasi niso naelektreni?
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

najbrž bo to,ja,ker jih sama res nimam(naelektrenih).Pa okr se spomnim tud pripomore k sijaju las
Odgovori