Piercing
yasmineNo1 napisal/-a:no jz priznam in ga mam.
Vau..ful fajn.. cestitam za pogum. Meni to zgleda kul.. samo bi me pa bilo cisto prevec strah posledic.. ne vem...
Luna C ti mogoce ves kam se je preselila una v MB ko je delala v treilerju?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
LyLa napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:In kaj je funkcija piercinga na "tamali"? Pa sej ga tko noben ne vid (dobr razn tip)... men je to dobesedno kr nekej
Sej to je point... da ga maš zase ne za druge.
tako je! tud js ga mam v popku pa kažem trebuh samo in izključno na plaži in doma (pred bližnjimi), ampak mam ga pa... zarad sebe, ker mi je to kjut, men!
Waiting in the queue oh whoopee doo
LyLa napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:In kaj je funkcija piercinga na "tamali"? Pa sej ga tko noben ne vid (dobr razn tip)... men je to dobesedno kr nekej
Sej to je point... da ga maš zase ne za druge.
Ja to že... ampak sej tm dol ga pa praktično tut vidt nemorš al karkoli... what`s the point poj?!

Dobr edin, če je to res nek večji užitek med sexom...

evo da še jst priznam
mam ga in sm nanj ful ponosna
nimam ga na klitorisu ker je ful bl nevarn, tko da ga mam na sramni ustnici.
in lih gledam kako se zgražate da ne morš lulat, da te use boli, da ni higenično, da je brezveze k se ne vid...
tkole je:
1. lulala sm čist normalno in to že eno uro po posegu
2. bolel me je samo kadar mi je preluknjala pol pa nč več
3. mi punce itak mormo bit higienčne in se umivat, tko da z intimnim milom je najbl umivat piercinge.
4. to ker pa se ne vid je pa še tok bolš! navsezdnje sm ga šla delat zase, ne pa zarad drugih. in še bolši filing je k hodm po mestu al pa kje, pa si u seb mislm hmm...kaj mam jst a noben ne ve.
itak pozabm da ga mam, spomnem se tko kdaj, največkrat pa k grem na wc in ga mam use bl in bl rada. tok mi je ušeč in mi ni niti mau žou da sm si ga dala in če bi se vrnil use še enkrat, bi si ga dala spet
in prou tok dobr filing je k ga učasih čutm in dobesedno te uzbur..
delala mi ga je ženska in bog ne dej da bi si ga kera šla delat u exita al pa kej...ker je tm higiena čist mim...šla sm na eno lepotno kliniko kjer so mi ga nardil čist lepo,use je blo zasebno, use so mi razložil, tko da je blo use super.
in k se use zgražate ono ovo...tud jst sm se...pol pa s cajtom sm si premisla....in k sm si ga šla dt, sm bla še bl navdušena...še najbl pomembn...počutla sm se dobr, samozavestno in ponosno nase

nimam ga na klitorisu ker je ful bl nevarn, tko da ga mam na sramni ustnici.
in lih gledam kako se zgražate da ne morš lulat, da te use boli, da ni higenično, da je brezveze k se ne vid...
tkole je:
1. lulala sm čist normalno in to že eno uro po posegu
2. bolel me je samo kadar mi je preluknjala pol pa nč več
3. mi punce itak mormo bit higienčne in se umivat, tko da z intimnim milom je najbl umivat piercinge.
4. to ker pa se ne vid je pa še tok bolš! navsezdnje sm ga šla delat zase, ne pa zarad drugih. in še bolši filing je k hodm po mestu al pa kje, pa si u seb mislm hmm...kaj mam jst a noben ne ve.
itak pozabm da ga mam, spomnem se tko kdaj, največkrat pa k grem na wc in ga mam use bl in bl rada. tok mi je ušeč in mi ni niti mau žou da sm si ga dala in če bi se vrnil use še enkrat, bi si ga dala spet

in prou tok dobr filing je k ga učasih čutm in dobesedno te uzbur..

delala mi ga je ženska in bog ne dej da bi si ga kera šla delat u exita al pa kej...ker je tm higiena čist mim...šla sm na eno lepotno kliniko kjer so mi ga nardil čist lepo,use je blo zasebno, use so mi razložil, tko da je blo use super.
in k se use zgražate ono ovo...tud jst sm se...pol pa s cajtom sm si premisla....in k sm si ga šla dt, sm bla še bl navdušena...še najbl pomembn...počutla sm se dobr, samozavestno in ponosno nase

with every goodbye, you learn...
Zdravo,
Osebno imam uhanček v bradavički in piercing skozi spodnjo stran glavice penisa (frenum piercing), žena pa si je pred kratkim dala delat t.i. vertical hood piercing.
Iz osebnih izkušenj vam lahko povem, da se genitalni piercing celijo razmeroma hitro in da lahko nudijo neverjetne užitke med sexom in ob nežnem lizanju ter grickanju.
Osebno imam uhanček v bradavički in piercing skozi spodnjo stran glavice penisa (frenum piercing), žena pa si je pred kratkim dala delat t.i. vertical hood piercing.
Iz osebnih izkušenj vam lahko povem, da se genitalni piercing celijo razmeroma hitro in da lahko nudijo neverjetne užitke med sexom in ob nežnem lizanju ter grickanju.

wannabe napisal/-a:kok pa to kej boli ko ti lukna???
mene je bolel sam k mi je luknjala

LyLa napisal/-a:Tok k drugje pomojem.. sej je sam koža. Sam krvi je verjetno mal več, ker gre za bolj prekrvavljeno območje
veš niti ne....men je čist malenkost krvavel...ampak res uno malenkost...

with every goodbye, you learn...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubjana
saarah napisal/-a:Luna C napisal/-a:saarah napisal/-a:ej, lunaC
a pa te ni blo nč sram,k ti je to tm kr en delu?mislm,mene bi pobral![]()
napačno sprašuješ
ahahahsorry!!!!
yasmineNo1,te ni blo nič sram,ko si si ga dala delat?
mau pozn sicer, sam sori net ni delu. ne ni me blo sram

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubjana
KAJ PA PIERCING PRI MOŠKEM
Ali ima katera ženska izkušnje z moški intimnim piercingom?Rad bi presenetil ženo pa me zanima če bo to pripomoglo k najinemu seksualnem življenju.Ali to vzurja vizualno ali se pozna pri sexu se to občuti v pozitivnem smislu oz. ali bi moj pircing pripomogel k vzburjenju moje žene?
p.s. ali tudi njen piercing pomaga pri doseganju njenega orgazma?
hvala za vaš odgovor J.
p.s. ali tudi njen piercing pomaga pri doseganju njenega orgazma?
hvala za vaš odgovor J.