Posilstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

se že od nekdaj bojim teme in mi ponoč sama naokol res ni prijetno hodit...

pa glede OT članka: če si ga prebrala, si vidla, da je tle dec že prej mel neke motnje, ne pa šele po "posilstvu"
...just breathe...
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

Tut v mb ni lih nenevarno...v parku pri akvariju je ful ljudi..se posebej ob koncih tedna, ko grejo eni pit tja..tak, da je ful možno, da se kdo pijan na tebe spravi..nikol ne veš..

Jaz drugace ne hodim sama po temnih ulicah..mam vedno koga zraven..drugace pa raje taksi vzamem...
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Nisem iz Ljubljane, ampak se vseeno počutim ko hodim po temi popolnoma prestrašeno Slika .
Zjutraj ko je še tema ko grem v šolo imam vedno pri roki mobitel pripravljen na klicanje. Moj strah pa ni kar za brezveze, saj se mi je že večkrat zgodilo da me je ogovoril nek moški. Ne vidim ga pogosto, ampak takrat ko me je ogovarjal je točno vedel kje sem doma,... Ko me sreča mi vedno ponudi prevoz. Mal scary mi je to, tko da sploh ne upam kje sama hodit.

Pa še te mularije je okrog toliko, da ne moreš verjet. Ravno zadnjič so se nakajali pod enim mostičkom, kjer grem jaz mimo, ko se vračam domov in me niso spustili naprej. Ampak ok te mulce sem itak poznala in sem jim znala nazaj kej rečt.

No da zaključim: v mojem kraju se ne počutim varno. Ne ravno zaradi posilstva ampak tako, da bi v drugačnem smislu kdo kkaj naredil.
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

jaz se ne počutim varno!je pa res da jaz rada ˝paničarim˝...ampak si vedno pravim da kadar gre za mene in mojo varnost hočem biti 100%!nikoli ne reskiram!raje 1h dlje čakam zvečer v službi na prevoz(fant,prijateljica...) kot pa,da bi mogla jit sama po temi domov!(službo imam sredi gozda,bogu za hrbtom)!
nikoli ne veš kje te čaka kakšen psihopat... :eek:

poljubček vsem :wink:
*Živi in pusti Živeti*
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

mene je ful strah k se sama pono sprehajam....................pa če grem kje tm k so kšni čudni osebki nalimani.ok sje vem daje to ful čudn sm mal pomaga..............mam ostre škarje u rok pa se pol počutm bl varvno pa denarnco pa mobič si u žepe zbašem.tk da mam u torbici sam kšne robčke marelo šminke pa take stvari.pa verižce pa zapestnce si pod majce skrijm........pa take fore........sj mi je hudo se tko sprehajat sred noči sm na primer me je bl strah kt če se doma u eni vasi bogu za hrbtom sprehajam sama ponoč k ni benga...drgač me je pa bl strah da me bojo pretepl pa oropal kt pa posilil zato k se za tkrt ne oblečm tko sexy pa tud zdijo se mi kšni najbl nevarni za pogladat pa tud za rop da se komi premikajo
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

Oralno ga je posilila...hahahah....sigurno ja :D .

Načeloma se počutim varno, ampak dejstvo, da se posilstva dogajajo tudi pri nas še vedno obstaja. Treba je biti previden kljub vsemu :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

naceloma se pocutim varno samo mi je pa mogoce mal neprijetno hodit sama ponoc okrog...no recimo v lj v tivoli ne bi zahajala pozno, po ulicah pa se kar gre..
se pa strinjam da postajajo vedno bolj nevarne, jah to pac prinasa sabo sodobno velemesto (kar bi lj rada postala) :D
Zivljenje je piskotek!
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

sunnydayka napisal/-a:mene je ful strah k se sama pono sprehajam....................pa če grem kje tm k so kšni čudni osebki nalimani.ok sje vem daje to ful čudn sm mal pomaga..............mam ostre škarje u rok pa se pol počutm bl varvno...

čudni osebki??? ne vem kdo je tuki čudn...
najbol da kr z mesarskim nožem okol hodiš, al pa kr pištolo... čeprou tele ostre škarje ga zmagajo :freak:
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

jaz niti ne premišljujem o tem! škoda živcev...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ma se ne obremenjujem s tem... cez tivoli pa ponoc ne grem... ne hvala... no way...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
u_k_i
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

jst se počutim varno..oziroma se s tem sploh ne obremenjujem.
Pač vem kje hodim in vem kje ne hodim ponoči.... res je, da ne moreš vedet kje se ti bo nekaj zgodilo in da se vedno lahko kaj zgodi, samo pač ne izzivam nesreče in tut ne delam iz muhe slona ali pač kakorkoli...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
evil_nemesis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evil_nemesis »

tipi se ponavad zgovarjajo, da smo jih zapeljale s svojim pomankljivim oblačenjem ....
tud če flirtamo z njimi nima nihče pravice, da se dotika mojega(vašega, našega) proti moji volji :!:
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

ne ne počitim se varno
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

ponoč se sama nikjer ne počutm varno, mislm da v ljublan nč manj varno kot drugje. vsepovsod so kaki čudni tipi.

jah, možno da punca posili tipa, sam glede tega primera k je bil v novicah mislm da se tip ni branu. k za razliko od moških smo ženske skoraj nemočne če nas kdo napade.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Pri nas še ni tok hudo (izven mesta), me je pa vseen ponoč strah sama hodt okol in se zarad tega izogibam temu,d a bi sama hodila kje po kakšnih temnih ulicah al pa recimo Tivoliju. Nimam kej tm delat ob poznih urah.

Men se še vedno ful smešen sliš, da lahko ženska posil tipa, ampak se dogaja.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Odgovori