nogica napisal/-a:Men je pa naša tiasha istaaa, kot punca k kandidira za miss italije. Sploh čez oči in obrvi. Kjut uglavnem
Pa tiasha, upam, da nisi huda, k sm tvojo slikco objavla... če si, mi javi, bom prec odstranla
ooooo, huuudo, pa res... k dvojcice...
hahhaha ... ok ... dvojčice pa res nisva ... Drgač sm pa jst zdej najdla eno slikco na kateri sva si mogoče res mičken podobne ... sam ta slikca bo pa kr že ene 2 leti stara oz. eno leto pa pol ... No presodite same ... http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... led0vh.png
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
hm...jst tud nism nobeni glih podobna. včasih sm bla c.aguileri, sam zdej pa ne več. eni pravjo da sm na določenih slikah podobna scarlett johansson al pa jessici albi. sam...nevem no...po obnašanju sm pa reese witherspoon podobna
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
nogica napisal/-a:Ja, men si ji res podobna. Pa ne poslušat sofie, ker ni kmetička Je full taka SweetBabyBeauty- K ti, če mene prašaš.
čak,čak,čak,a na tejle slikici,nogica,ki si jo prilimala v zadnjem postu,je tjaska gor????Ker,če je,pol si ji res! Ker sm misnla,da je to zdj gemma . na tisti sliki,k stran gledaš mi nisi(slasbo se te vidi)kle pa čist!!
A je možno, da sm tak unikat, da nism podobna ampak prou nobeni? Pa sm se fajn u špegu pogledala, pa nč, nobeni podobna. Čeprou se mi pa zdi, da je blo en par opazk svoje cajte- Phoebe (po karakterju zihr), Anastasia (ful sm take špegle nosila), pevka od Guano apes (to se je biušmu zdel, js se ne spomnm, kako ona zgleda)...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jst še nisem vidla nobene slavne osebe k mi je podobna oz. sem jst njej. mam pa prijatlco, k je zlo podobna julii roberts. ma čist enake velike ustnice in velik simpatičen nasmeh in nos, pa oči in ličnice, res je lepa. smo enkrat primerjali fotografije in je bla izjemna podobnost, le da je malo manjša
pravijo da sta si podobni natalie portman pa keira knightly smao jaz sn vidla podobnost samo na eni slikici drugac pa je natalie dosti bolj lusna kot keira se keira je tud ful lusna samo natalie zmaga by long shot......
meni se pa zdi, da sem zelo unikatna...nekako ne najdem primerjave z nobeno...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....