Plusi in minusi vašega telesa
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
-
- Komunikatorka
Najbol ponosna sm na svoje ustnice... sta mi dve frendice rekle, da so polne in sexy
pa še trebušček mi je všeč in ga ne bi nč spreminjala, k je lih prou mišičast in raven.
Spremenila bi pa prsi-mal povečala (ne pretirano k ni lih kritično), pa noge mal podaljšala, da mi ne bi blo treba nost petk da zgledam večja

Spremenila bi pa prsi-mal povečala (ne pretirano k ni lih kritično), pa noge mal podaljšala, da mi ne bi blo treba nost petk da zgledam večja

The key is, never stop doing what you love!
- mala punci
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
čeprav nimam idealne postave, me nič pretirano ne moti, še najbolj mogoče trebuh, ki ga je res malo preveč, drugače je pa vse kar nekak v sorazmerju.
Posebej všeč so mi pa prsi, svetli, rahlo skodrani laski in tudi, ko se pogledam v ogledalo, mi je tisti obraz kar všeč in moja svetla polt...
Posebej všeč so mi pa prsi, svetli, rahlo skodrani laski in tudi, ko se pogledam v ogledalo, mi je tisti obraz kar všeč in moja svetla polt...
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Dec. 2005 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
vsec mi je: oci+obrvi, obraz, prsi, zobje, roke z nohti, misicast hrbet (una crta na sredi), misice na rokah (te nad podpazduho) in une na mecih
spremenila bi: mela bi ene 5 cm daljse noge, stopala-prsti na nogah (obup), da se mi nohti ne bi cepili, gostejši lasje, vecja rita (bolj navzven&navzgor, ne v sirino), trebuh bi mela cel dan tak kukr je zjutri k se nc ne jem&pijem, uh ja pa mela bi rada brezmadezno polt na obrazu brez kakrsne kol pikice
spremenila bi: mela bi ene 5 cm daljse noge, stopala-prsti na nogah (obup), da se mi nohti ne bi cepili, gostejši lasje, vecja rita (bolj navzven&navzgor, ne v sirino), trebuh bi mela cel dan tak kukr je zjutri k se nc ne jem&pijem, uh ja pa mela bi rada brezmadezno polt na obrazu brez kakrsne kol pikice