sAdie napisal/-a:JA in to ko hudic kriza![]()
groza mi je tja it, ne prenesem zvoka svedrov in ...meni tak ze vse po zobih smrdi po moje kake 3 ulice pred stavbo od mojega zobozdravnika
![]()
I hate it...
Joooj jz sm ista kot naša sAdie ... Fuuj, fuuj, ne maram zobarja, dva dni prej me zvija ko je treba it
Čeprou jz dam ful na lepe zobe, mi je to res ful ful pomembn, ker tud sama to pri drugih najprej opazim, tako da ko je treba it je pač treba ne

groza mi je tja it, ne prenesem zvoka svedrov in ...meni tak ze vse po zobih smrdi po moje kake 3 ulice pred stavbo od mojega zobozdravnika 

dobro, da hodiva privat, da je takoj na vrsti...
, najbolj so se mi zamerili, ko so mi vedmo delali plombe brez injekcije in so mi vrtali, pa vrtali gor po živcu
, da me je bolelo za umret. Saj zdaj dajo baje injekcije ampak še zbiram pogum, da grem kmalu
to pa je čudno..prvič slišim..no ok, tistim res občutljivim..meni so dali jo samo pri puljenju, drugje pa ne..ko so mi jemali ven živec, brusli itd..nikoli, pa sej ni tak hudo
Prepričaš se da hitro mine in da pol bo boljše pa 

in skoraj ne verjamem da so ti vzeli vem zivec brez injekcije? Ok, ce ti je odmrl itak, ker ga ne cutis..
(sam ne zdej tega okol razlagat