Razlika v letih med partnerjema?
-
- Sramežljivka
Jst se pa kr svojega letnika držim. Tri resne veze, trije moji letniki. Fajn je blo...podobn smo razmišljam, ukvarjal smo se z istimi težavami, ga žural, eksperimentiral v spolnosti...
S prvim bla skupi skor 4 leta, se skupi učila, delala maturo, premagovala težave v prvem letniku faksa...z drugim odkrivala skrivnosti samostojnosti, kuhanja, osamosvajanja...in z zdejšnjim se pripravljala na popolno samostojnost, službo...
Ne vem, nikoli nisem razmišljala, da so fantje moje starosti otročji, mogočem sem se takšnih tut izogibala...bila sem mnenja, da starejši so preresni, mlajši pa res preotročji...čeprav zdej, me niti malo starejši (največ 5 let) in malo mlajši(kakšno leto, dve) ne bi motili...
Ampak...ostajam pri svojem! V tretje gre rado!
S prvim bla skupi skor 4 leta, se skupi učila, delala maturo, premagovala težave v prvem letniku faksa...z drugim odkrivala skrivnosti samostojnosti, kuhanja, osamosvajanja...in z zdejšnjim se pripravljala na popolno samostojnost, službo...
Ne vem, nikoli nisem razmišljala, da so fantje moje starosti otročji, mogočem sem se takšnih tut izogibala...bila sem mnenja, da starejši so preresni, mlajši pa res preotročji...čeprav zdej, me niti malo starejši (največ 5 let) in malo mlajši(kakšno leto, dve) ne bi motili...
Ampak...ostajam pri svojem! V tretje gre rado!

- Moonlightglow
- Sramežljivka
- Kraj: Žalec
Fant, ki ga imam trenutno, je 1 leto starejši od mene, drugače pa glede let nimam nekih posebnih predsodkov. Res je, ne bi bla z nekom, ki je fuuuuuuuulll starejši, al pa fulllllll mlajši. Sem bla s tipom, ki je 9 let starejši od mene, če pa bi tako naneslo, bi bila tudi s takšnim, ki bi bil kakšno leto mlajši.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!