popravljeno ... izbis naslednjič

Bageera napisal/-a:vtisti telenoveli k se ji reče neki v stilu: entre viento et mare al neki tazga, so mi pa tipi ful hudi!!!
Dreyč napisal/-a:Bageera napisal/-a:vtisti telenoveli k se ji reče neki v stilu: entre viento et mare al neki tazga, so mi pa tipi ful hudi!!!
pa še za skor vse ostale tvoje komentarje
Hmmmm, ne da sem kakšen moški nunek al pa kej podobnega sam moj mneje o hvaljenju drugih jzt gledam televizijo pa vse lepo in prov, sam men je najlepša pa najbolša moja punca tko da se mi kar skrijejo druge men je ona moja zvezda, sam mislm pa da ljudje ki občudujejo neke druge ljudi (in nekatere to uporabljajo še za nočne fantazije) ne morejo ljubiti svojih partnerjev popolnoa ker vedno išče eno popolnost, ki je pa ponavadi ni, tko da men se zdi ocenjevat ene kok so popolni pa nevem kaj za en k***c. Lep je človk sam po seb, da se pa hval ene zvezde je pa, tko da se jih neprestano kaže po TV in potem se vam v glavah avtomatično predstavljajo kot neki ideali, tko al tko se pa povečini same budale, k tko al tko nimajo druzga za delat kot da so samo po fitnesih pa po zabavah matr so kul. Folk že meša oboževanje z zavidanjem in pol ni čudn da je ful deklet in fantov prov zabederanih ko se pogleda v ogledalo ker niso taki kot tiste "zvezde" vsak mora bit sebi lep. Velikrat se zgodi da se zarad takih idealov uniči veliko zvez ker ljudje sanjajo o nečem kar gledajo po TV. Ti pa se mi zdiš izjemen primer B. ker te poznam.
sofia83 napisal/-a:Dreyč:
Drugo kot drugo, to je zajebancija, sej se noben zares ne zaljublja v svoje idole (vsaj tisti ne, k so starejši od tlinajst let).