Razlika pri vedenju (sex iz ljubezni / one night)
-
- Sramežljivka
po moji izkušnji ni blo kej pretirane razlike... isto je biu un one-night tip razumevajoč, nežn, strasten... pač potrudu se je...sam pač pri one night ni blo naslednjega jutra...toj pa tut bla edina razlika... maybe luck??? 

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ryu10kyu napisal/-a:
...jaz verjetno s tako žensko ne bi mogel biti,ker moram imeti eno spoštovanje do nje,oziroma bi bil v rahlih dvomih s kom neki je še to prakticirala...bi bil prevelik optimist,da bi si rekel,da sem jaz edini,he,he...
Lep pozdrav!
spoštovanje do nje

mimooo
- mala punci
- Komunikatorka
puma napisal/-a:spoštovanje do nje.... zarad tega, ker je ona sexualno bitje tako kot ti, ti ne bi mogel imeti spoštovanje do ženske, ki jemlje sex enako kot ti?
mimooo
Nisem šel nazaj gledati...na kaj se nanaša ta del mojega posta!
Ampak bom vseeno odgovoril...se mi zdi, da vem na kaj se nanaša!
Z žensko s katero bi se prvi večer dol dal,pa da imava razne substance v sebi za sproščanje...je ne bi resno jemal...in težko,da bi prerastlo v resno razmerje...
Kar se spoštovanja tiče...v moji glavi pač ločim ženske,ki so za zabavo in ženske do katerih čutim nekaj...
Mah...saj do vseh nekaj čutim

Lahko rečem...oziroma priznam, da imam do ženske s katero se samo zabavaš eno noč dosti drugačen odnos kot do tiste s katero imam en konkreten odnos...lahko rečem,da res gledam na njih malce nespoštljivo...samo jebat ga...tak sem...kill me!

Samo še vedno jo pa spoštujem kot osebo...da ne bo pomote!
Mah to je težko razložiti!

Misli si svoje in me lovi na besede,če ti paše...meni se ne da toliko poglabljati trenutno

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Pri 2 jebačih (se opravičujem) ni šlo za nič drugega kot samo in zgolj sex-brez čustev,samo nabijanje
Pri vseh ostalih (2) partnerjih pa je šlo za globjo stvar oz pri možu je to čisto druga zadeva,polno čustev,ljubezni, strasti,... u glavnem z moje strani nekaj kar lahko dajem samo enemu partnerju.
Če sem zaradi tistih 2 nevem kaj tudi prav

Pri vseh ostalih (2) partnerjih pa je šlo za globjo stvar oz pri možu je to čisto druga zadeva,polno čustev,ljubezni, strasti,... u glavnem z moje strani nekaj kar lahko dajem samo enemu partnerju.
Če sem zaradi tistih 2 nevem kaj tudi prav

Zadnjič spremenil LARIKA, dne 07. Nov. 2005 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
taki tipi mi nikol niso bili jasni in razumljivi.
po eni strani hočejo full 'biči' žensko, ko jo dobijo, jo ne spoštujejo ravno zato, ker je biči ... in iz česarkoli že, si poiščejo pridno pupo, katero bodo varali, ker ni biči ... ali pa jo bodo spremenili v biči in potem itak ne bo spoštovanja do nje, ker je pač sexualno svobodna. In bog ne daj, da so lahko ženske odprte v sexu ... to je očitno le moško področje
in ne lovim te za besede, rada bi le razumela take tipe, kot si ti... če pa se ti ne da poglabljat v sebe, potem pa itak ne morem od tebe pričakovat nobenega odgovora, razen: tak pač sem.
po eni strani hočejo full 'biči' žensko, ko jo dobijo, jo ne spoštujejo ravno zato, ker je biči ... in iz česarkoli že, si poiščejo pridno pupo, katero bodo varali, ker ni biči ... ali pa jo bodo spremenili v biči in potem itak ne bo spoštovanja do nje, ker je pač sexualno svobodna. In bog ne daj, da so lahko ženske odprte v sexu ... to je očitno le moško področje

in ne lovim te za besede, rada bi le razumela take tipe, kot si ti... če pa se ti ne da poglabljat v sebe, potem pa itak ne morem od tebe pričakovat nobenega odgovora, razen: tak pač sem.
Rada bi le razumela tipe kot si ti?
Kakšen, pa sem?Jaz sem individua zase...in ne me metati v ne vem kakšno skupino moških...
In ta teorija, ki si jo postavila je nastala v tvoji glavi..jaz se notri ne vidim v njej...
Jaz nikoli nisem varal ženske...in tudi nisem se zapletel nikoli s poročeno žensko...sem se pa z žensko,ki je imela fanta za katerega nisem vedel, da ga ima.
Ženska je lahko seksualno svobodna...nikoli nisem tega zanikal...celo zaželjeno je to pri meni.Ampak seksualno svobodna jaz razumem kot v postelji brez predsodkov.Kar je pa razlika...
Lahko je čisto normalno dekle, ki se pač ne daje dol samo za zabavo...ampak je vseeno seksualno svobodna.
Kakšen, pa sem?Jaz sem individua zase...in ne me metati v ne vem kakšno skupino moških...
In ta teorija, ki si jo postavila je nastala v tvoji glavi..jaz se notri ne vidim v njej...
Jaz nikoli nisem varal ženske...in tudi nisem se zapletel nikoli s poročeno žensko...sem se pa z žensko,ki je imela fanta za katerega nisem vedel, da ga ima.
Ženska je lahko seksualno svobodna...nikoli nisem tega zanikal...celo zaželjeno je to pri meni.Ampak seksualno svobodna jaz razumem kot v postelji brez predsodkov.Kar je pa razlika...
Lahko je čisto normalno dekle, ki se pač ne daje dol samo za zabavo...ampak je vseeno seksualno svobodna.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
"One night stand: potrudiš se v postelji in se posloviš."
"Trajno razmerje: seks je samo nadgradnja razmerja in se je treba potrudit tudi na drugih področjih." - Ta izjava je zadetek v polno in tisti moški ki misli da seks lahko reši partnerstvo je butelj!
"Ko je ljubezen zraven to enostavno cutis, tko in drugace!"
Se strinjam s predhodniki in njihovimi citiranimi izjavami!
"Trajno razmerje: seks je samo nadgradnja razmerja in se je treba potrudit tudi na drugih področjih." - Ta izjava je zadetek v polno in tisti moški ki misli da seks lahko reši partnerstvo je butelj!
puma je hotla samo povedat, da se očitno moški lahko vse povprek dol dajete, pa nebo noben nč slabga reku, če se bo pa ženska bo pa prec 'kurba' ki vsakmu da.
Glede na to, da si reku, da take punce na spoštuješ preveč, ... vrjetno je dostkrat tud obratno, ... pa substance gor al pa dol.... sam to ne pomen da je ta oseba slaba in da se za tako osebo ne splača trudit.
Glede na to, da si reku, da take punce na spoštuješ preveč, ... vrjetno je dostkrat tud obratno, ... pa substance gor al pa dol.... sam to ne pomen da je ta oseba slaba in da se za tako osebo ne splača trudit.
- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
Tassy napisal/-a:"One night stand: potrudiš se v postelji in se posloviš."
tudi jaz se strinjam....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
D-D napisal/-a: da se očitno moški lahko vse povprek dol dajete, pa nebo noben nč slabga reku, če se bo pa ženska bo pa prec 'kurba' ki vsakmu da.
ne, ne, ne..... se ne strinjam..... s kurbo bo moski imenoval tisto zensko, ki sicer res "vsakemu" da, le njemu noce, on bi pa rad pa ne more dobiti od nje... pac, tudi taksni moski obstajajo, hebiga...
ce ne rata pri zenski, karkoli je ze razlog (seks, ljubezen, itd), je potrebno to zensko toliko spostovati, da se je ne oznacuje...
torej, dekleta, en nasvet....ce vas bo kateri fant imenoval za kurbo, mu lepo zabrusite naslednje: "ce bi bila jaz kurba, ti ne bi fu.ka stradal!" in preprican sem, da mu boste zaprle usta...