Če je slučajno prižgan radio nam je vseeno kaj, jaz ponavadi sploh nič ne slišim , včasih si naštimava na rač. muzko pa je spet ista pesem...kar pride na vrsto pač pride., največkrat sva pa brez
Ponavadi nobena, ker me moti in dekoncentrira, ponavad kr pet začnem zravn pa to.
No ja, radio mava prižgan samo takrat, ko nisva sama v hiši in nočeva, da naju vsi slišijo... Enkrat ko sva bla na tleh sva mela slučajno 'Boom Boom, Shake the Room' od Willa Smitha.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Pr nama se (skor) zmerej vrti kaj po naključnem vrstnem redu, tako da ne bi glih mogla napisat.
Men je fajn, da je v ozadju glasba, ker mi to daje na začetku nakakšno energijo, vendar pa potem, ko "not padem" pozabim na vsako muziko in jo preglasim.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
najljubše glasbe nimava,ker raje poslušava drug drugega,..če se pa že kaj vrti nama je pa ponavadi čist vseeno ker se itak osredotočava drug na drugega
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Kdr sva pr men poslusava mojo musko z love liste ... random seveda... pač bol počasni, pa čist na potihm....
kdr sva pa pr njemu je pa ponavad tišina, al pa kk radio salomon