Najprej prisrčen pozdrav!
Prebrala sem zadnje tri strani foruma in razmišljala:
Vsak naj pometa svoj prag. Nihče ni popoln. Vedno se v poslu pojavijo trenja. Žalostno pa je, da je "lepa" človeška ali slovenska lastnost, da se poskuša tistega, ki je nadpovprečen, hitro spraviti v povprečje ali celo podpovprečje, da le ne bi preveč štrlel, bil (naj)boljši, uspešnejši. Tudi veliko zavisti se prebere med vrsticami. Le zakaj ne znamo biti iskreni, pravični, pošteni, strpni, zakaj ne spoštujemo sebe in druge. Ker nam manjkajo moralne vrednote. Manjka nam stik s svojo notranjostjo, našim notranjim jedrom. Žalostno. Ali je to naš karakter ali je to značilni karakter današnje družbe?!
Glede agencije NL MM in Nine pa tole:
Meni osebno je Nina zelo v redu človek. Ima bogato notranjost. Meni je ob fotografiranju za book iskreno povedala, da mi ne more ničesar obljubiti, ker o izboru modelov odloča naročnik. Zelo dobro me je razumela, z njo bi se lahko pogovarjala o marsičem. Tisti, ki ste ali imate z njo slab odnos, se vprašajte, koliko ste sami doprinesli k takšnemu odnosu. Kar človek seje, prej ali slej tudi žanje. Mislim, da ona dobro ve, kako se stvari streže. Fotografije so super in celo brat me na njih ni spoznal, ko se mu jih pokazala.
Za vsa dekleta pa tole:
Zunanja lepota je vedno odraz notranje. Seveda obstajajo za delo modela kriteriji, vezani na zunanjost, toda ob negativni notranji energiji zunanje karakteristike ne dobijo takšen čar.
Srečno!