... je sploh možen? Ali pa je rezerviran le za "prijateljice noči", ki nekaj tako intimnega kot je poljub "čuvajo" za Njega? Ali pa je možen tudi v eni love vezi, med partnerjema, ki se ljubita in oh in sploh(mogoče v stilu dejmo-to-na-hitr-narest in preskočijo poljube)?
Mah, ne vem... jaz si brez sočnih, sladkih, rahlo mokrih poljubčkov ne redstavljam sexa s svojim lubijem:)
hmmm....mam eno kolegico ki sex-a z enim(ni njen lubi) in se zadnje čase pritožuje da se ne poljubljata več in da mu ga ona začne vlečt pol se data dol in to je to.... jst osebno si ne predstavljam začetek sex-a brez poljubljanja...ok,pol k si že čist not padu v predigri se ne poljubljaš več,sam kako vse to začet?
js sm pa lih učer razmišlala o tem. Men se pa med sexom ful ni lupčkat. Lupčkam druge dele telesa, usta mi niso zanimiva. Začne se že z lupčki sam umes mi pa ni do njih. Moj bi se pa umes skos...
Ne gre brez poljubov . Poljubi še bolj povdarijo sex . Jaz bi se non stop lubčkala :bussi: . Zdi se mi, da če se dotikaš z ustnicami, da je bolj intimno .
Poljub je začetek sexsa , ne moreš kar začet sexat tja v tri dni. Vsaj jest ne. Če so poljubi dovolj vroči, potem se lahko nadaljuje s sexom, ki pa niso vedno nujno povezani s poljubi na ustnice[/b]
se strinjam.
zame bi bil pogled premalo, da bi kar sexala...
mora pa ze bit kak poljub za uvod.
čeprav se mi pa zdi možno, da so 'enonočni' sexi lahko brez poljuba. poljub je ful čustven in intimen in ko se gre samo za 'one night stand' verjetno zanj ni prostora, ali kaj?
hmm...