micamaca napisal/-a:men so tud včer pri frizerju z likalnikom kravžlali lase in je res fajn izpadl... sam kaj hudiča k nisem glih dobr gledala pa zdej ne vem več kako je frizerka to delala ??... pa tud ne vem, če je vsak likalnik dobr za takšno kodranje... tko da steLLcy al pa katera ki ima izkušnje s tem ...
ja bol tanka ploščica more bit pa gre nekak nisem še probala niti ampak sem gledla ko si je ena sošolka delala kodre s tem...jas mam tak svoje
pa kako zavijaš to okol likalnika?? al samo okol ene plošče, al okol obeh plošč skupej ... sej v bistvu niti ne vem kako nej vprašam da me bo kdo zastopu
končno sm ga tut jst dobila philipsovega z ioni, in temperatura je nastavljiva. me je ful skrbel če mi bo dobr zliku in sm zdej ful zadovoljna.se skos v ogledalo hodim gledat, če mam še kr lepe laske .
joj jz sm pa dans v enih staruh revijah(gali) vidla na eni strani fullllll ampak res full izdelkov za glajenje las oz. za zaščito pred likanjem, ins m full zmedena zdj. Od firme got2be mi full fajn zgleda ena taka šprica v vijoličin embalaži za gladitev las,ki ščiti lase do 200 C,pa tko je narjen kt una embalaža za rože špricat! A jo ma ktera?
saarah napisal/-a:joj jz sm pa dans v enih staruh revijah(gali) vidla na eni strani fullllll ampak res full izdelkov za glajenje las oz. za zaščito pred likanjem, ins m full zmedena zdj. Od firme got2be mi full fajn zgleda ena taka šprica v vijoličin embalaži za gladitev las,ki ščiti lase do 200 C,pa tko je narjen kt una embalaža za rože špricat! A jo ma ktera?
aja? omg, nisem vedla jas mam od loreala nekaj pa je vredu, zaščiti lase pred visokimi temperaturami fena predvsem pa likalnika, pa zraven uporabljam še maske za lase da jim da vlago, da se ne lomijo...and that's it mam mehke lase
Spelina, mislm da bi se dal, sam vprašanje je kolk časa bi porabila za to in kolk časa bi imela ravne! predlagam, da ko greš naslednjič k frizerju rečeš če ti jih zlikajo, k pr frizerju je čisto drugačen rezultat kot če si jih sama (vsaj iz mojih izkušenj),
saarah napisal/-a:joj jz sm pa dans v enih staruh revijah(gali) vidla na eni strani fullllll ampak res full izdelkov za glajenje las oz. za zaščito pred likanjem, ins m full zmedena zdj. Od firme got2be mi full fajn zgleda ena taka šprica v vijoličin embalaži za gladitev las,ki ščiti lase do 200 C,pa tko je narjen kt una embalaža za rože špricat! A jo ma ktera?
Ja, sm vidla v mullerju, sam nism pa kupla... že dolgo nimam faze likanja las Mislm da stane okol 1500k, če se ne motim
*Ela* napisal/-a:aja? omg, nisem vedla jas mam od loreala nekaj pa je vredu, zaščiti lase pred visokimi temperaturami fena predvsem pa likalnika, pa zraven uporabljam še maske za lase da jim da vlago, da se ne lomijo...and that's it mam mehke lase
a to mislš rozastga od l'oreala k ga beyonce reklamira???
miss missy napisal/-a:Ja, sm vidla v mullerju, sam nism pa kupla... že dolgo nimam faze likanja las Mislm da stane okol 1500k, če se ne motim
js si lase že likam 5 let obsedena sem z ravnimi lasi in imam tud tako frizuro da morajo lasje biti ravni,da frizura dobi svoj efekt in da bo to to.. ker imam namrec stroge linije. Kupila sem ga pri frizerju :Kristianu styingu,za njega sem odštela 18,000 sit /ime:GAMA,ima keramične ploščice ki se segrejejo v 3 -5 sekundah in zlikam tako kot da bi se česala,res full porihtan likalnik!