Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Midva se drživa za roke, ker se imava ful rada in hočeva vedno imeti telesni stik. Pa da se vidi, da sva skupi... hehehe :P
Don't worry, be happy!!!
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

midva se tud vedno drživa za roke, ker če se nebi,bi se počutila k da hodim ob poplnemu tujcu. Tako da men to držanje za roke predstavlja predvsem neko povezanost, potempa še vdanost, pripadnost, varnost,...
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest pomoje sploh nebi znala hodit po cesti z njim, če se nebi držala za roke :lol:

Včasih se drživa za roke, včasih pa sam z kazalcema, al pa sva objeta (on mene čez rame, jest njega okrog pasu)... itak pa kar koli od tega je mi je z njim res lepo bit "združena" k se poj počutim k da sva eno :hearts: :freude:
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Zato da vsi vejo da je tvoj pa da ga druge pol pr mir pustijo :D ne vem no, jst poznam par parov k se nikol ne držijo za roke... Jst bi bla pa kr mal užaljena če bi bil moj lubi tut tak. Naj se vidi da sma skup pa da se mama rada :D
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mah midva se pa ne drživa vedno za roke, večkrat pa hodiva objeta, sploh pozimi, da nama je bolj toplo. Če greva pa iz avta pa do lokala pa na to niti ne pomisliva.

Za roke se pa zato, kot večina parov, ker se imava rada in nočeva biti ločena. Pač da si izkaževa neko pripadnost. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

O tem pa res še nikoli nisem razmišljala, vedno mi je blo to nekaj samoumevnega... Midva sva se za roke držala še preden sva bila sploh 'uradno' skupaj, hehe. Zdaj je pa itak VEDNO tko, da se drživa za roke (tut če greva samo po stopnicah v dnevno ipd.) oz. hodiva objeta. Sva pač rada čim bližje eden drugemu. Težko je razložit, ampak men je to ful lepo. :)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

No ja... Midva ne pretiravava ravno s tem. Če greva kam sama se ponavadi kar držkava, če pa sva tako nekje v družbi pa ne. To pa zato, ker sva takrat pač zunaj s kolegi in ni treba da sva "all over each other". Pa še drugim ne delava skominov... (Vem kako je to...)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

midva se ne drživa za roke, ampak je med nama hči in se po skupi držimo :D . he he, če greva kam sama se držima, drugače pa niti ne. sej pravim odvisno od situacije, nisva non stop skup prlimana.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

No sej tko kot ste že vse povedale ... zato, ker se mava rada, da se vidi da sva eden od drugega ... pa še tok fajn je ... k lohka držiš enga za roko, al pa sam za prstk :D al pa pač objet hodš okol ... Heh, je pa tut fajn, jst mam ponavad zmer mrzle roke, in pol mi jih fajn pogreje :P
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst sm pa čist vedno na njegovi desni strani :wink: ... ne vem zakaj ... ampak že tko k je saint* rekla ... če nism sploh ne znam hodit ... ne vem no ... ampak kamorkoli greva pa kokr koli se že drživa za roke al pa če sva objeta morem bit jst na njegovi desni ... :) Tko sva se očitno navadla ... ne vem ... tut če greva v kino jst sedim na njegovi desni ... :D Pojma nimam zakaj ... samo če sm na levi strani mi je čist čudno ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Občutek topline, varnosti, pripadnosti in občutek, da te ima nekdo rad... :)
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Men je pa to tok fajn in kjut. Vedno se drživa za roko, čeprav sm jst mejčkena in on velik. Full fajn občutek povezanosti.
k@ty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Loveland

Neprebrana objava Napisal/-a k@ty »

meni je ful lepo če me prime za rokco v javnosti...meni deluje to ful pozorno..al pa da mi da enga micenega lupčka...sej je ful sweet :bussi:
Naredi nekaj, o čemer si sanjal vse svoje življenje, in doživel boš reči, o katerih si nisi upal sanjati:)
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Ja, tudi midva se res (skoraj) vedno drživa za roke. Meni pomeni nekaj lepega, izraža neko pripadnost, ljubezen, naklonjenost. :)
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

Midva se tud drživa za rokce. Zakaj? K se mava rada! :D
Odgovori