zdej si plejam 5ing, ker ga niti ne poznam, ker ko je gušti šou so mi preveč kitare začel nažigat. uf se veselim. orajt

Se vidmo!!!!!!!!

p.s. : gusti in polona bosta mislm da sredi nvembra v ortu

nikkita21 napisal/-a:ojla:)
kako vam je blo včeraj? meni je blo fenomenalno..in res odlično..svaka čast big foot mami za 15 let in za odličen koncert...edino malo dlje bi lahko oni igrali..ampak vseeno res..jst se že dolgo nisem mela tak dobro..pa tud publika je bla odlična..in tud vse ostale skupine so ble odlične, priredbe pa so ble tud ful dobre..še posebej lojze slak:)
kako vam je blo včeraj? meni je blo fenomenalno..in res odlično..svaka čast big foot mami za 15 let in za odličen koncert...edino malo dlje bi lahko oni igrali..ampak vseeno res..jst se že dolgo nisem mela tak dobro..pa tud publika je bla odlična..in tud vse ostale skupine so ble odlične, priredbe pa so ble tud ful dobre..še posebej lojze slak:)
Ančka napisal/-a:Ful dobra sta mi bla Slon & Sadež kt povezovalca!!!
urszika napisal/-a:ene skupine so ble drugač res mal mim, zažgal so ga pa slaki. pa seveda slon in sadež. ampak tud bizovičarja ni blo! tko da so dolžni 18 sit![]()
urszika napisal/-a: ampak tud bizovičarja ni blo! tko da so dolžni 18 sit![]()