saarah napisal/-a:(če pa so lasje skodrani po naravi,se ta tankost še podvoji) :
jas mam skodrane po naravi pa hvalabogu nimam tankih...mam goste ampak ne pregoste pa likam si vsake tolko časa ko mi paše...ni mi jih nekak uničlo...edino konice si bo treba postričt kr so se mi malo od sonca uničli čez poletje..
drugače pa mam jas tudi serum za konice, fluid od subrine in silikon od klasa...pa je fajn
jst si jih ful redko likam (1x na dva meseca) ker se mi enostavno ne da, pa še hitrej postanejo mastni. zlikam si jih sam takrat k mi res vse štrli, men pa ni do tega da bi mela čop
emm.. js bi nek prašala (nisem vsega brala) me sam nek zanima a če si polikam lase se potem tut bolj svetijo? mam pa temno rjave pa barav že dokej sprana no a je kakšne dodaten lesk las če jih polikam?
jz sm zdj doma nadjla od fructisa mleko za glajenje las in proti volumnu.....ga je sam še pčol not ampak se en spomnim kako mi nardu laske takrat ko sem ga uporabljala,ker takrat še nism imela liklanika....tko,da si jih bom dans al pa jutr umila pa bom probala po dolgm času to mleko pa bom vidla....a ga me ktrea drgač?
saarah napisal/-a:jz sm zdj doma nadjla od fructisa mleko za glajenje las in proti volumnu.....ga je sam še pčol not ampak se en spomnim kako mi nardu laske takrat ko sem ga uporabljala,ker takrat še nism imela liklanika....tko,da si jih bom dans al pa jutr umila pa bom probala po dolgm času to mleko pa bom vidla....a ga me ktrea drgač?
Jst ga mam sam pr men nč ne učinkuje, vsaj če si jih pol ne zlikam, kar je pa pol isto brez veze uporabljat ta balzam. mogoče bo pr teb kej drgač, vse je odvisno od tipa las.
steLLcy napisal/-a:js si pa kr z likalnokom tko lepe kodrčke naredim...
sm vidla to na e+ ko so enkrat neko modno revijo kazal... js butec sm si ap misla figaro kupt... zdej mam pa vse v enem...
Kako si pa z likalnikom nardiš kodre če pa "lika"?
ej, če ne vom kok ti naj razložim... emmmmm... z likalnikom krožiš po pramenu las in ga zavijaš... uf... si predtavljaš??...
men so tud včer pri frizerju z likalnikom kravžlali lase in je res fajn izpadl... sam kaj hudiča k nisem glih dobr gledala pa zdej ne vem več kako je frizerka to delala ??... pa tud ne vem, če je vsak likalnik dobr za takšno kodranje... tko da steLLcy al pa katera ki ima izkušnje s tem ...