Držanje za roke
Držanje za roke
zakaj punce držite fanta za roko? zakaj fantje držite punco za roke? kaj vam to pomeni?
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Midva se ucas drziva za roke, ucas ma pa roko cez mojo ramo jz pa cez njegov pas...
Zakaj tko? Ker se mi zdi, tko k je ze ena rekla, k da se drgac ne poznava
Rada sm bliz njega, rada se ga dotikam, vsec mi je, da vsi vejo, da sva skupi, da je on moj, da sm jz njegova, .... Pa mal tud iz navade, k je ze od zmeri tko, pa se pol avtomatsko zmeri drziva za roke, sam je lepo 
Zakaj tko? Ker se mi zdi, tko k je ze ena rekla, k da se drgac ne poznava

ok, pa še moj odgovor!
pač men je to full lepo, ful je lep občutk de te nekdo drži za roke, nekdo ki te ma rad. pa nek filing da sva res par. da mam kšn občutek večje varnosti lih ne, bolj občutek povezanosti.
no ja, pa tud to da drugim pokažem da je samo moj :knuddel:
se pa tudi midva sprehajava objeta, vendar okrog pasu, ne čez rame. na rame se mu/mi nasloni/m samo kadar se mi/mu ne da več hodit!

pač men je to full lepo, ful je lep občutk de te nekdo drži za roke, nekdo ki te ma rad. pa nek filing da sva res par. da mam kšn občutek večje varnosti lih ne, bolj občutek povezanosti.

no ja, pa tud to da drugim pokažem da je samo moj :knuddel:

se pa tudi midva sprehajava objeta, vendar okrog pasu, ne čez rame. na rame se mu/mi nasloni/m samo kadar se mi/mu ne da več hodit!

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
- Sramežljivka
Amm midva se vedno drživa za rokce ... jst vedno rečem dej mi tačko al pa on men
... men je to ful lepo, ker se počutim res njegova in pač nek občutek varnosti, povezanosti ... to je men en tak ful lep občutek, če veš da maš nekoga, k ga lahko primeš za rokce pa se lepo sprehajata po mestu ... ful lepo mi je pa tut če ga vlečem sam za un mali prstek ... k sm k ena mala bebica, k jo oči pele na sprehod ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.