Moški striptiz

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
diamantek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diamantek »

Na moji dekliščini je bil striptizer Ricky-zakon, všeč mi je bilo,da si ni dovolil preveč in ne premalo. Babe smo uživale 100 na uro.
micy17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a micy17 »

ja ricky je baje zakon sam sm pa vidla v torek v ljubljani de angela in je ful smotan!cisto zgreseno je bil oblecen in zgledal je tud smotano!!ricky jih vse premaga!no ampak ko v slovenijo pridejo cipendelsi pol pa itak vse ostanemo brez besed....
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluegirl »

diamantek napisal/-a:Na moji dekliščini je bil striptizer Ricky-zakon, všeč mi je bilo,da si ni dovolil preveč in ne premalo. Babe smo uživale 100 na uro.

Lepo prosim punce, organiziram dekliščino za prijateljico, pa rabim enega dobrega striperja, dajte napisat, kje najt kakega vredu, kateri vam je bil všeč...lahko na zasebno.

PLIZ!
Edino mora bit višji od 175 cm.
Meow
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

no angel napisal/-a:mene pa to ne zanima...

Mene tut niti prbližno ne.
V živo ga sicer še nisem vidla, ampak se mi zdi totalno bedno, ko ene ženske vpijejo in norijo zato k se en ''konj od moškega'' slači... Men se zdi, da lahko pri stripzitu res elegantno zgledajo sam ženske, oz. men je velik lepš za učke gledat žensko kot moškega. :) Pa tut zdi se mi, da se znajo tipi velik bolš obnašat kot gledalci... Ker ženskam se čist zmeša... Bi si mislu, da so ženske ful bolj mahnjene na seks to moški glede na to. Ko kje vidim kaj takega po tv, me je kar sram, da sem ženska. :lol: :lol:

Mogoče bi me interesiral sam striptiz od lubija... :wink:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

men tud to ni cist nc posebnga... me sploh ne gane...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

men je moski striptiz tud ponavadi prej ogaben kot kaj drugega. ne vem, ni to zame ;)
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Kolko pa iščejo? Denarja mislim?
Meow
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: moški striptiz

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

ah mene moški striptiz prov nč ne fascinira. Prov grdo mi je, sploh če sam poledamo une chicken dales al kva so.. bljak.. sej majo dobre postave sam men so toooooooook ogabni. moški striptiz pride u poštev samo če bi ga zaplesal moj fant.

tko da zenski striptiz bi pa z veseljem pogledala..ne vem ženske so mi full lepe že nasplošno. medtem ko tipi praktično nimajo glih velik za pokazat..če pa že mogoče pa to kazejo na čist napačen način..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jochie napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:
Mogoče bi me interesiral sam striptiz od lubija... :wink:

ja kaj ti ga se ni odplesal??? :roll: :roll: :roll:

Hmm... Nikol ne utegne? :lol:
Pa tut čist vseen mi je ker mi tipi bolj nerodni zgledajo pri tem kot karkoli drugega in bi se najbrž smejala, ker mi je striptiz moških čist čuden... :D Poleg tega pa ni tak nastopač, da bi to naredu ful samozavestno... To je tut ena njegovih lastnosti, zarad katerih ga mam rada. Men je velik bolj lušno, če on mene gleda, ko se slačim... :twisted: :wink:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

nevem nisem nikol razmišljala pomojm me mal odbija moški striptiz pa tisti tipi k ga plešejo mi niti mal niso všeč

če bi ga vidla bi ga tko od svojga fanta v bodoče tko za hec da bi se mal nasmejala :D :lol:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Men je to fuj :?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

men tud ni vsec :?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

A mi se kera pove kolko denarja pliz? Circa kolko iscejo?
Meow
Smrketka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smrketka »

Jaz sem tudi bila ne že na enam striptisu pa ni lih palilo, predvsem po moje mora bit dobra družba, da se mal poheca.

Sem pa enkrat doživela veliko presenečenje od mojega fanta ko mi je za najino drugo obletnico podaril "vstopnico za striptis",bla je taka doma narejena in nisem mela pojma kaj namerava s tem, pol me je odpeljal k njemu domov in mi zaplesal, blo je :twisted: :heiss:
Vsaka ključavnica ima svoj ključek :)
Odgovori