Moški striptiz
diamantek napisal/-a:Na moji dekliščini je bil striptizer Ricky-zakon, všeč mi je bilo,da si ni dovolil preveč in ne premalo. Babe smo uživale 100 na uro.
Lepo prosim punce, organiziram dekliščino za prijateljico, pa rabim enega dobrega striperja, dajte napisat, kje najt kakega vredu, kateri vam je bil všeč...lahko na zasebno.
PLIZ!
Edino mora bit višji od 175 cm.
Meow
-
- Cosmopolitanka
no angel napisal/-a:mene pa to ne zanima...
Mene tut niti prbližno ne.
V živo ga sicer še nisem vidla, ampak se mi zdi totalno bedno, ko ene ženske vpijejo in norijo zato k se en ''konj od moškega'' slači... Men se zdi, da lahko pri stripzitu res elegantno zgledajo sam ženske, oz. men je velik lepš za učke gledat žensko kot moškega.

Mogoče bi me interesiral sam striptiz od lubija...

-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Re: moški striptiz
ah mene moški striptiz prov nč ne fascinira. Prov grdo mi je, sploh če sam poledamo une chicken dales al kva so.. bljak.. sej majo dobre postave sam men so toooooooook ogabni. moški striptiz pride u poštev samo če bi ga zaplesal moj fant.
tko da zenski striptiz bi pa z veseljem pogledala..ne vem ženske so mi full lepe že nasplošno. medtem ko tipi praktično nimajo glih velik za pokazat..če pa že mogoče pa to kazejo na čist napačen način..
tko da zenski striptiz bi pa z veseljem pogledala..ne vem ženske so mi full lepe že nasplošno. medtem ko tipi praktično nimajo glih velik za pokazat..če pa že mogoče pa to kazejo na čist napačen način..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
- Cosmopolitanka
Jochie napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:
Mogoče bi me interesiral sam striptiz od lubija...
ja kaj ti ga se ni odplesal???![]()
![]()
Hmm... Nikol ne utegne?

Pa tut čist vseen mi je ker mi tipi bolj nerodni zgledajo pri tem kot karkoli drugega in bi se najbrž smejala, ker mi je striptiz moških čist čuden...

Jaz sem tudi bila ne že na enam striptisu pa ni lih palilo, predvsem po moje mora bit dobra družba, da se mal poheca.
Sem pa enkrat doživela veliko presenečenje od mojega fanta ko mi je za najino drugo obletnico podaril "vstopnico za striptis",bla je taka doma narejena in nisem mela pojma kaj namerava s tem, pol me je odpeljal k njemu domov in mi zaplesal, blo je

Sem pa enkrat doživela veliko presenečenje od mojega fanta ko mi je za najino drugo obletnico podaril "vstopnico za striptis",bla je taka doma narejena in nisem mela pojma kaj namerava s tem, pol me je odpeljal k njemu domov in mi zaplesal, blo je

Vsaka ključavnica ima svoj ključek