Hmmm...js se pa ob lubiju kt škratek počutim...velika sm...oz. majhna sm 159 cm on pa 190 učasih mau vrat buba, ko morem gor gledat,ko stojiva & se pogovarjava...ampak ockej...sm se navadla
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
*ange|* napisal/-a:Hmmm...js se pa ob lubiju kt škratek počutim...velika sm...oz. majhna sm 159 cm on pa 190 učasih mau vrat buba, ko morem gor gledat,ko stojiva & se pogovarjava...ampak ockej...sm se navadla
pomoje full sweet zgledata...
moj brat ma tocno 2metra njegova zena pa 165, in sta cist srckana
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
moj je tud 15 večji pa mi je tk fajn do zdej sm mela sam enga isto vlkega ko js (sm bol med majhnimi) pa mi je blo mal hecno...ka pa vem...mam tist tradicionaln način razmišlanja da me more lubi zaščitit že z velikostjo tko da....večje je zakon
ja itak da morjo bit večji...
če bi bil tip manjši od mene bi me kr fajn motil... jst mam namreč sam 162cm aja drugač pa v anketi ne morm odgovort kolk večji naj bi bil, nima veze, sam da je večji!!!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Hm, moj najvišji je bil okol 25 cm višji od mene... Hja, groza za hrbet, sam sva se znašla, pa šla včasih kam kjer so ble klopce in sm jst gor stopila Pa je bil problem rešen Sicer pa me ne bi motilo tut če bi bil manjši od mene, sam ne preveč drgač pa s tem niti nimam problemov, sama mam 176,tako da so večinoma tipi tam ene 10, 15 cm višji od mene...
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...