XtRa napisal/-a:pa kul je k je bl sproščen ples-ni recmo tok tehnike in raztegovanja kokr je pr jazzu. je bl povdark na glasbi in na stilu.
lally napisal/-a:pri hip-hopu nimas nekih pravil... ful je svoboden in ne omejuje... vazn je ritem, pa ce mas svoj stil in posluh za ritem je sploh super...
Jz sicer hiphop-a v življenju še nism plesala, mam pa možnost vidt naše svetovne prvake pr treningu in se mi zdi da mata XtRa pa lally kr prou. Pr jazz-u je ful ful poudarka na tehniki, pr hiphopu je važn da maš ritem, pa ni ti treba tok na špičke pazt
XtRa napisal/-a:aja, a mogoče kera pozna kšno kul šolo v ljubljani za modern jazz (ne mislim showa k ta mi že mal preseda!!) al pa za sodobni ples?
Za sodobni je pomoje sam na baletni šoli, če jz kej prou vem, je soplesalka hodila tja. Kje pa show plešeš drgač

?
summergirl napisal/-a:Sedaj zivim na obali. Ful mi je vsec hip hop in bi se rada vpisala na tecaj...pa me zanima, ce katera ze trenira ta ples (kako je?) in pa sploh, ce katera ve, kje imajo na obali te tecaje?
A nimate neke plesne šole Latino v Kopru, se mi zdi?

Mislm da so kr dobri oni v hiphop-u. Jz hiphopa ne treniram, sam bi ga takoj, ampak jz se v tem preprosto ne vidm in se mi zdi da mi nikakor ne bi pasal, sama seb bi se zdela smešna

Tko da, jz ti svetujem, da se mal pozanimej okol, boš ti več vedla kokr mi k nismo iz unga konca, in pejt probat, ker nimaš kej zgubit pa še zna bit da ti bo fejst ušeč, se boš vsaj pošteno razmigala na treningu
×*SweeTisH*× napisal/-a:ej jst sm ga pol uprašala kok časa bom tm pa use to...in mi mudel zabije da gre ZA VEDNO
Neeee

a resno

o prou škoda, res

sam on ma kokr jz vem ful nekih ambicij glede plesa, tko da je to v bistvu ful fajn zanga