Kako ga osvojiti?
- *orange cat*
- Sramežljivka
Kako ga osvojiti?
jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful
) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???

- *orange cat*
- Sramežljivka
oprosit, sam joj a še zmer resno kdo koga vpraša, če bi biu z njim ... joj ::rofl: HAHAHA
ok, to sm mogla rečt ...
ja, mela sm svojga ... recmo mi Jurij ... ja in ta jurij me je nenormalno privlaču in jst nega ... pa sva bla skp pa nisva bla ... nakonc je biu on prizadet, ker se ni znal odločt ... jst sm dobila fanta, on mi je pol še 2let joku okol ... pa me klicaru ... še zdej, po 4letih, ne more prebolt ... bilo prošlo ... tko da probi, ne glede na vse ... kar se bo zgodl, se bo ... to nej te ne zanima ... važn, da se mata zdej fajn
pa veliko sreče
ok, to sm mogla rečt ...
ja, mela sm svojga ... recmo mi Jurij ... ja in ta jurij me je nenormalno privlaču in jst nega ... pa sva bla skp pa nisva bla ... nakonc je biu on prizadet, ker se ni znal odločt ... jst sm dobila fanta, on mi je pol še 2let joku okol ... pa me klicaru ... še zdej, po 4letih, ne more prebolt ... bilo prošlo ... tko da probi, ne glede na vse ... kar se bo zgodl, se bo ... to nej te ne zanima ... važn, da se mata zdej fajn

pa veliko sreče

mi smo mel v srednji šoli 4 pare v razredu, pa ni noben več skupaj, pa se čist noramlno razumejo! drugač sem bla pa kar sem na faksu z dvema različnima sošolcema, pa se nikol prej nism nič takega spraševala, ker če že na začetku dvomiš, ti to velik pove!
treba je tvegat....
treba je tvegat....
It looks like we could have made it baby...me and you!
Men je to bullshit po pravici - vsaj iz osebnih izkušenj ti to povem
Lahko da se bo obneslo, poznam ljudi, ki furajo to že 3 leti in jim super laufa... Probi, kaj se bo razvilo pa itak mi tuki nimamo nobene veze - to je odvisno sam od vaju.

Lahko da se bo obneslo, poznam ljudi, ki furajo to že 3 leti in jim super laufa... Probi, kaj se bo razvilo pa itak mi tuki nimamo nobene veze - to je odvisno sam od vaju.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...