Bucha sem vidla danes, ja.. Na eventimovih kartah je skoz napisano, da tega ne smeš met s sabo.. Za Rock Otočec je blo isto, pa jz zaradi tega nisem nosila fotkiča s sabo, u bistvu pa ni blo nč problemov, če je mel človek fotoaparat zraven... Tko da na to se ne gre zanašat... Pomojem je najboljše, da se pogleda, če na strani BFM kej piše, al pa da se jih kako kontaktira, pa praša..
btw k ste lih prej neki omenjale evetim ...zakwa oni zmer une tagrde karte pošlejo, že za korne sm mela eno orto grdo karto (dargačno do unih k so jo kupl recmu u mastru), zj pa spet ...ni lih za u okvir ane
ok na glavni v lj kart zmanjkal :S men je šlo kr na jok grem jutr dopoldne še nekam pogledat, če bodo še mel.
ja js nism hotla od eventima kart ker sm hotla uno lepo za na steno, pa pridem do ortota pa zaprt. grrr. pol pa še na glavni razočaranje...
Kat ni več, vsaj meni so tako rekli o sem jih jest danes kupovala, ob treh so jih še 54 sprostili in to je baje vse.Razen če bo še kej na dan koncerta. Sem se pa tud jest kr pošteno namučla da sem prišla do dveh kart.
ložica napisal/-a:js grem tut..komi čakam..sam morm še karto kupt..pa še gušti&polona bosta k sta mi dbest..
Mene so kolegi preprical da grem s tem k so rekl da bosta gusti&polona tm... no pa tut neki ostali... moram rect da me BFM ne mika prevec... majo pa kul frende