Torej - Hugo Boss parfum (ker rd lepo diši - upam da mu bo všeč, sam mu je sestra tut kupla parfum pa mi je mal bed)
pa še en tak kozarc (napol meglen) pa piše gor kozarec za poredne fante... kar je res učas
Pa namen mam kupt še enga hudička, k pooseblja mojo notranjost
in njegovo no a se vm zdi kej odveč, glupo??? Men se use zdi kul, sam nevem kaka darila se kupuje fantom za roj. dan

Ok sej si vprašala samo za nasvet ... sam vseeno ... če ti ne veš a je to butsato darilo za tvojga fanta al ne ... kako nej jst pol vem k ga ne poznam ... jst vem kaj bi blo mojmu butsato ... ampak za tvojga pa žal ne vem, ker ne živim jst z njim ... ampak TI 
). Oseba za neke pocukrane kasete ali pisemčka nisem (pa tut on ne). Slikce se mi zdijo malo too much, ker nisva še poročena, najstnika pa tut več nisva. Se mi zdi velik bolj normalno mu dat sam svojo sliko v okvirju, ker se pač ne vidva vsak dan in jo ma pri posteljci (kar sem že nardila)
Sploh pa jaz rabim idejo za konkretno darilo... Tipom je res težko kupit, sploh če ne berejo knjig, ne nosjo nakita in nimajo kakšnih posebnih hobijev.