Orgazem tako in drugače [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

med samo penetracijo brez težav doživim orgazem...

da
155
39%
ne
243
61%

Skupaj glasov: 398

Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

Sej se pogovarjama..pa vedno rece da mu je prislo..ne vem, tabletke imam, ampak ne cutim ko spusti vame..mam malo problemov z močno svojo :) pa to nima veze...sem ga ze prosla da naj vsaj javkne da vem, da je njemu tut blo fajn..ampak ne vem..pozabi al kaj..v tistem trenutku pač ne misli na to...dostkrat na začetku je bla situacija da sma morala vse skupi bol potiho narest mogoc mu je ostalo od takrat..ne vem, ne vem...joj :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Sam je res mal čudno to. Sej je težko, da niti mu ne spustiš ali vzdihneš ali kaj, skoraj nemogoče po moje. :)
Res naj ti po trebuščku 1x, jaz tut ne vem, če bi mu verjela. Po trebuščku, pol pa skupaj fino razmažta. :D :wink:
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objava Napisal/-a MissXX »

Če tipu pride vate, pol more sperma tut ven prtečt, je tako?. Po tem lohk čist na izi pogruntaš a mu je al ni.
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Moj je tudi bl "tihe" sorte. Sam js ponavadi vidim po ostalem obnašanju (hitrejši gibi, mal zobke stisne ipd.) pa po tem, da pol obmiruje. :razz: Se pa tudi zgodi, da mi ni čist jasno in ga preprosto vprašam pa mi pove. Kaj čmo... Js se s tem ne obremenjujem. (Se mi pa zdi, da ne morš pričakovat od njega, da bo neki stokal na ukaz, takrat ko mu pride. To je tko, k da bi men nekdo rekel, naj bom tiho. Nemogoče skratka :P )
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

No jst vedno vem kdaj mu pride in obožujem to, da mu pride vame. Je pa en problem glede mojga orgazma. Zlo redko mi pride samo s penetracijo. Njemu se zdi edino logično, da ženski tko pride. Jst pa vem, da jih velik rabi še kšno stimulacijo ščegetavčka. Sebe dobr poznam, vemo kaj mislm s tem. :D
Sej ne rečm, da se ne potrudi, RES ful UŽIVAM... ampak, pol ko je vsega konc (njemu pride) jst pa precej narajcana... je to to. Konc. Zakaj me ne bi mogu pol kr z roko do konca??!!?? Ko sm se enkrat sama je bil pa čist užaljen. Po moje sploh ne zna ženske zadovoljit z roko. Sicer ni glih neizkušen, sam očitno je blo pr drugih ženskah drgač. Nočm, da to postane moj kompleks al pa še celo njegov.
Sej vem, treba je povedat kaj hočeš in potrebuješ... sam mi je bedno.

Kaj mislte, kaj nej nardim!!!??!!?? :roll:
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

rec mu, da sam polovica zensk dozivi orgazem med sexom s penatracijo (kaksn procent gor al pa dol)... in da ful najbl uzivas oralno al pa rocno... povej mu... vodi ga in ne dovol da te pusca nepoteseno. zahtevaj svoj orgazm :motz:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Ej to je bil pa tok fajn odgovor!
Zahtevala bom svoj orgazem. Pač, after, bo on končal...Yeah!
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG

Neprebrana objava Napisal/-a _aimee_ »

---------- Novo vprašanje ----------

Meni se je pa zadnjič neki zgodlo, kar še nikol nisem vidla al pa slišala.. Bla sn pr fantu, in sm mu naredla mal usluge,ker pač nisma mogla sexat. Nama je všeč tk, da mu pride po meni, največkrat na trebuh in prsi. In ko tipu začne prihajat, se naštimama in mu je prišlo, pa sn misla da je že konc, ko tipu po 5,10 sekundah še enkrat pride in to tk, da sn bla res res mokra, pa še cela postelja zrawn! Dupli orgazem?? Kaj takega pa še ne. Ziher je blo tekočine za kake 3dcl. Pa ne pretiravam! Js še nisem tega vidla.. Pa ve??
zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zlomljena srčica »

hm.. nebi vedla mogoče pa res :?

mi2 tega ne prakticirava še zaenkrat ker v meni spusti :D niti jaz nisem za to, mogoče kdaj, kaj pa vem.. naj ti druge povejo ko majo izkošnje

lp :razz:
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka

BTW - da ne bo pomote, mi2 nisma sexala, ampak sem mu js nardila en blow job... :D
zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zlomljena srčica »

aja :P nisem prav razumela...
drugače pa, ja enkrat se mi je zgodilo da si ga je na meni, ampak duplo, pa še ne...
ne vem :?
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka

ne resno! tipu je srce skor vn zmetalo ,med drugim orgazmom se je pajklal pa zvijal pa jamral.. Resno je blo tekčine tolk,da sn en cajt rabla da sn spucala vse! Zato pa sprašujem,ker js kaj takega še nisem vidla! Še on je reko, da še kaj takega ni doživel. Js pa itak ponosna bla ,da mi je uspelo neki nenormalnega :D
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a francija »

---------- Novo vprašanje ----------

Ker združujete vse o orgazmih smle, bom še jst objavla neki, kar sm najdla na nekem forumu pa se mi zdi pametno, da pokomentiramo/ svetujemo

Orgazem/lulanje/beli tok - ne ločim
Ubistvu me je kr sram, ker tega ne ločim ampak problem je sodeč.
Jst sploh ne vem, če sm kdaj doživela orgazem ali ne. Fora je v tem, da po sexu ne vem al steče vn od mene ali tisto kar je fantovega, k je špricnu not.
In sm se odločila, da se mal sama poigram s prstki in spremljam celotno zadevo.
In res. Sm se mal "igrala" mi je zlo pasal in je stekl neki vn. Ampak ni zgledalo kot orgazem, ampak kot lulanje- pa čist mal je stekl. In pol spet. Spet je še mal stekl. Spet brezbarvno, nč belega vmes. Na konc me je pa še lulat prjel in sm šla lulat ... Zdej pa ne vem, a se mi je že vmes prej lulal al je bil tisto orgazem.
Bla sm pa čist zrajcana vmes ... ?

In včasih se zbudim z belim obrisom na spodnjih hlačkah in nikol ne vem a je to beli tok al orgazem?
Ne vem, nimam pojma kaj mi to vn teče, kako naj ugotovim??
Pomagite prosm
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Kolk je pa ta punca sploh stara, da ne ve, da orgazem ni tekočina??
The key is, never stop doing what you love!
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

orgazem je prelep obcutek... prevzeme celo telo.. nekaj kar se zelo tezko opise! ko da bi se pod slapom tusirala... obucutla neverjetne stvari.. Nekaj apsolutno edinstvebega!! tekocina ki pritece,ni nujno da se to vsakemu zgodi, pa tudi vcasih vec vcasih manj. nekomu bolj belo,drugemu bolj prozorno!
Vcasih lahko pride tudi do tega da moras it lulat,pred tem ali po tem..
beli tok...pa... je druga stvar.. je kot neka bela tekocina..na ta nacin se telo cisti.. in kolkor vem, ce se ne motim, nima nobene veze z orgasmom.
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Odgovori