Moj je pa včasih ko mu pride kar glasen. Ampak nem čisto zmeraj. Samo kadar pa je pa kar paše, ko to slišiš.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jaaa men je tud ful všeč če se kj oglaša pa vsaj tok da slišm da mu sede pa pol vidm kaj mu bl paše pa kaj ne.. recimo ko se z njegovim (in mojim!!! ) prjatlčkom igram
midva sva skupi 4 leta, sva čiist sproščena, pr sexu pa bolj ko ne tiho. kdaj pa kdaj kakšen vzdih, da bi mela pa zdej ne vem kake debate, pogovore al pa ke, pa ne glih. najlepš so sam pogledi globoko v oči, ki povejo več kot besede.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
s prejsnjim tipom sva govorila kr precej med seksom...
vacasih je zbezala tudi kasna bolj dirty besedica.. njemu je blo to full vsec..
trenuto sem po dolgem casu spet seksala z bivsim.. ampak sva bla pa tiho..
in moram povedat da me sploh ni motlo... sva govorila veliko pred tem...pa tudi po... v tistih trenutkih pa.. se enostavno predala drug drugemu.. hehe.. besede bi ble odvec je blo res zanimivo!! posebno... nepozabno...
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul. *** Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Da bi si izpovedovala ljubezen med seksom - niti slučajno! paše mi, če mi reče, da mam najboljšo pič**, njega če mu rečem naj me nabija... Skratka, čimbolj opolzko tem bolje. Sicer pa ne govorim grdo.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti... In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Živijo dekleta!
Imate zelo zanimivo temo, zato se ji pridružujem tudi jaz. Pri nas je pa tako, da imam najraje jaz da mi govori kakšne opolzkosti, kar me zelo rajca . Mislim , da bi s tem lahko poizkusil prav vsak par, kajti prinese veliko sprememb in večjih užitkov v vajin odnos.
Men tut full paše če mi kej pove. Sploh, če mi pove kako je fajn, kako mam najbolšo pi.... itd. Mu pa tut sama kej povem. Ne vavno kakšnih litanij al pa seznama opravkov za naslednji dan, pač pa tko mal da ga podkurm...
ja valda med sexom se pogovoriva o najbolj resnih stvareh, včasih samo razpravljava o vremenu, spet drugič pa predebatirava kaj se nama je zgodilo čez dan...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with