Kaj pa vem ... še ne doug časa nazaj sm bla usa presrečna ker sm mela tok dobre prjatlce ob seb, zdej pa niti nism več prepričana ...
Se mi zdi da je med puncam velik več hinavščine pa opravljanja kot pa med fanti ... čeprov so tud fantje od srednga veka mutiral pa začel s to panogo se ukvarjat
Ampak ravn taki nesporazumi so dobri, da kokr bi se rekl ločš zrno od plevela in ugotoviš kaj je pravo prjateljstvo! Ker prava frendica te nikol ne bi za hrbtam opravlala al pa nekak pustila na cedilu!!! In ker smo ljudje samo ljudej na čase to pozabmo in take stvari so wake up call da se vrneš v realnost!!!
Jz sm se od zmerej bol razumela s tipi, ker sm tud odraščala med samimi tipi in z enim sva še zdej zmeri na zvezi, kjub razdalji v km ki je med nama odkar se je odselu

Se mi zdi, da me nikol ne bi pustu na cedilu pa zmr mi prskoč na pomoč pa daje nasvete in obratno!!!
Ta vikend sm pa clo doživela, da je oseba moškega spola, od katere bi pričakovala samo to, da me izkorist presenetla z eno tako plemenitostjo ... ni me izkoristu ampak mi je ponudu samo eno tako prijateljsko tolažbo, ker je dojeu da ni prav trenutk!!!
Tko da pravi prijatelji se pokažejo ko si v težkoh trenutkih in ti stojijo ob strani!!!
Pr seksu sm pa seveda pr tiph

a je sploh še kšna druga možnost!!!