Ma men se pa zdi, da je lahko bit lep in lepo zrihtan, če maš tok dnarja. In je tut lahko počet kar se ti pač zahoče. Sej to dost teh znanih dela, ampak so si vsaj v večini sami zaslužli dnar in to je men mal drugač pol. Ne rečem da mi je grda al pa kaj, pa tut dost ne vem o njej... Sam res ni težko bit faca z njenimi financami, itd. - Karkoli se sprav delat, najbrž itak sam s prstom kaže.
Jst jo pa ne kapiram glede njenih tipov... z vsakmu k je, pravi da je ful zaljubljena vanj... pol pa zej na zadnje k je razdrla zaroko, je pa kuj že z drugmu. moje mnenje je, da sploh ni zaljubljena, ker pomoje ne morš kr tko hitr prebolet nekoga
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Las Vegas | 21.10.2005 | I.K. Starleto Paris Hilton je na koncertu rock skupine The Killers skoraj ubila goreča palma.
Paris Hilton Igralka, pevka in modna oblikovalka Paris Hilton, ki je po vrhu vsega še dedinja hotelskega imperija Hilton, se je v Las Vegasu udeležila rock koncerta skupine The Killers. Kot se za bogatašinjo spodobi, je sedela v prvi vrsti, obdana s svetovno smetano. Na bolj poceni sedežih so sedeli malo manj vzgojeni obiskovalci, ki so si koncert krajšali z uničevanjem odrskega okrasja. Nek Pavliha je namreč v palmo, ki je stala v prvi vrsti, stresel pepel svoje cigarete. Drevo je takoj zagorelo in ogrožalo poslušalce v prvih vrstah, kjer je poleg hčere Roda Stewarda Kimberly sedela tudi Paris. Dekleti sta v smrtnem strahu panično zapustili koncert. Kot poročajo očividci, se je Paris kmalu pomirila in se pozneje udeležila zabave.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere