V kateri državi so najlepše punce?
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
No, če bi mojga tipa uprašale, do sedaj najlepše ženske vidu v Romuniji ... sem ga komi prulekla nazaj domov.
Res so lepe, tko podobne so mal špankami ... visoke, suhe (brez celulita, ker pri nas ga majo tudi nekatere suhe), mal bolj temne so, vse imajo črne dolge lase...
Res so lepe, tko podobne so mal špankami ... visoke, suhe (brez celulita, ker pri nas ga majo tudi nekatere suhe), mal bolj temne so, vse imajo črne dolge lase...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
dajcy napisal/-a:Slatka Mala napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:slovenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!konec debate
evo prov dons sm šla po faxu po lj in ti lah z gotovostjo trdm:NO F** WAY!pa nevem asm sam jst naletela na take frise sam a-a.
ta je bla pa res mal kruta..
no sory čej mogoč mal grobo blo

U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
LyLa napisal/-a:Skratka ne da smo samo slovenke lepe, ampak ste tud slovenčki naši
Ej naši tipi so pa itak huudi..

Drgač sem pa zdejle gledala na športni sceni fuzbalerčke iz tujine, ki pri Dravi špilajo, k so komentirali Slovenke, pa so rekli, da mamo v Slo ful lepe punce, pa dost različnih tipov žensk!

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Slovenke se mi ne zdijo ravno lepe (vsaj v večini ne)...so pa simaptične.
Nekako lepe ženske so mi turkinje, pa tud ne vse....mah težko bi se odločila za kakšno žensko glede na državo. Sej se vsaki najdejo lepe ženske.
Nekako lepe ženske so mi turkinje, pa tud ne vse....mah težko bi se odločila za kakšno žensko glede na državo. Sej se vsaki najdejo lepe ženske.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
- Komunikatorka
- Kraj: življenje..
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana